Mērcētu brūkleņu un ābolu salāti medījumi gaļai

 19. augusts 2019 21:00 Recepte


Foto: Shutterstock.com


 

Stikla burkā liek noplaucētas, nosusinātas brūklenes kārtām ar daiviņās sagrieztiem, nomizotiem āboliem. Pārlej ar uzvārītu, atdzesētu cukurūdeni.

Burkas aizvāko ar dubulto plastmasas vāciņu, uzglabā vēsā vietā.

Pasniedz pie gaļas ēdieniem, mājputniem, medījuma.

 

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Uz 1 l ūdens
300 - 500 g cukura
2. Saldskābi āboli
1/2 kg
3. Brūklenes
1 kg



0 Pievienot komentāru

Kategorijas