Tētis bijis arī mammas vietā

Man patiešām ir visīstākais supertētis. Kad zaudējām mūsu mammu, man bija vien 16 gadi. Redzēju tēvu ciešam un domāju, ka tētis salūzīs, zudīs viņa dzīvesprieks un nekad vairs neredzēšu tēti smaidam. Es kļūdījos. Izrādījās, ka tētis ir supertētis.

Foto no žurnāla Dārza Pasaule arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no žurnāla Dārza Pasaule arhīva

Lai gan man vairs nav māmiņas, tomēr man ir tētis, kurš mani samīļo par diviem, kurš mani uzklausa par diviem, kurš prot ne tikai vienkārši taisīt ēst, bet arī marinēt gurķus, konservēt, skābēt, sālīt un pat gatavot izcili garšīgus, tikpat saldus un maigus ķiršu kompotus. Neskatoties uz to, ka mūsu visu sirdī pat pēc 13 gadiem valda rūgtums par mīļās mammītes aiziešanu, tētis prot saņemties, aizgājis pensijā viņš apgādā mūs ar māsu ar garšīgām paša izmakšķerētām zivtiņām, paša gatavotiem našķiem, pavada mūs iepirkšanās tūrēs, prot smiet un smīdināt. Nu vispār jau vienā vārdā sakot – supertētis ir vienkārši superīgs! Paldies viņam par izturību!
Mīlošā meita

Aicinām viedoklī dalīties gan tētus un mammas, gan arī pavaicāt, ko par savu tēti un vectētiņu saka bērni! Mūsu vidū ir tik daudz superīgu tētu! Viņi ir pelnījuši svētkus!
 

Reklāma
Reklāma