Smeķīgās kartupeļu pankociņas

 06. septembris 2009 16:00 Recepte

Pievieno kartupeļu pankūkām arī sīpolu un kūpinātu šķiņķi!



Foto: Shutterstock.com

Pankūkas lieliski garšos ar krējumu un zaļumiem.


 

Sarīvē uz smalkās rīves apm. 20 vidējus karpeļus un pāris sīpolu. Sagriež smalki šķiņķi, piesit olas, pievieno sāli, piparus, sakuļ viendabīgā masā un cep karstā eļļā dzeltenīgi brūnas. Pasniedz ar krējumu vai majonēzi.

 

Iesūtījis: Jonasinsh, recepšu konkursa Iedod ko garšīgu!   dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Žāvēts cūkas šķiņķis
200 gr
2. Olas
2 gab
3. Sīpols
1 gab
4. Kartupeļi
1 kg
5. Sals,pipari
pēc garšas



0 Pievienot komentāru

Kategorijas