Dārzeņu rasols ar olu

 25. aprīlis 2015 21:05 Recepte

Rasolam ne vienmēr jābūt ar gaļu!



Foto: Shutterstock.com

Dekorējam ar garšaugiem.


Vārītus kartupeļus un burkānus un nomizotus gurķus un ābolus sagriež kubiņos, cieti vārītu olu sasmalcina. Majonēzi samaisa ar skābu krējumu, pieliek grašvielas un iecilā rasola komponentus. Kārto traukā, rotā ar sasmalcinātiem lokiem un olas ceturkšņiem.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni/Ņ. Masiļūne, A. Pasopa.- Rīga: Avots, 1986

Sastāvdaļas

1. Sinepes, sāls, cukurs
2. Malti melnie pipari
3. Kartupeļi
40 g
4. Marinēti gurķi
30 g
5. Āboli
20 g
6. Burkāni
15 g
7. Ola
1 gab
8. Konservēti zaļie zirnīši
20 g
9. Skābs krējums
25 g
10. Majonēze
25 g
11. Loki



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas