Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!
26. jūl 18:34
lūdzu pastāstiet kā jūs izsārgājieties, kad barojiet savus mazuļus? runa šoreiz nav par prezervatīviem, jo tie plīst katru 3-4 reizi un spirāli, kas ir dārgu un ir dzirdēts, ka var palikt stāvoklī tā pat... pie dakteres vēl neesmu bijusi, bet liekas, ka kontracepcijas tabletes un ak var ietekmēt pienu un mazuli...
Spirāle maksā 15 latus + ielikšana kā pie kura ārsta. Ja esi bijusi pie sava, tad ap 10 ls. Nevajag likt krutās spirāles, tad nav dārgas. Jebkuras hormonu tabletes arī izmaksās daudz dārgāk.
Tabletes viennoziimiigi ir daargaakas kaa spiraale.Spiraale man izmaksaaja 50 ls ar visu ielikshanu.Uz 5 gadiem,tas nav daudz.Bet vislabaak jau aizej pie aarsta,aarsts ieteiks tieshi tev vispiemeerotaako metodi.
man vislabaka izsargasanas ir laiciga izvilksana,visaudzigak un visvairak tam uzticos ta dzivoju 2 gadus a kad saribejam uzreiz uztaisijam
nevis ta kaa ar spirali un tabletem pec tam beidzas ar to ka grib palikt stavokli un kadu gadu nevar ![]()
Ar parasto spirāli stāvoklī paliek uzreiz pēc izņemšanas. Man tā bija abas reizes, kad plānoju mazuļus. Otrs gan 1 mēn aizkavējās....![]()
Man jau liekas, ka lielākas problēmas ir ar tabletēm un dārgajām hormonu spirālēm.
nu gan prezervatīvi, man pirms 4 mēnešiem piedzima meituks (ar spirāli matos) tagad visu laiku ar prezīšiem un neviens vel nav saplīsis.
partrauktais dzimumakts. Pati pirms paliku stavokli izsargajos 2 gadus ta. pec tam bija planots bernisns. un tagad mazajam 10men baroju veel joprojam un ari ta izsargajamies![]()
mana ginekoloģe man ieteica tabletes, jo tas esot visdrošākais variants. šīs tabletes ir savādākas nekā parastās kontracepcijas, tādēļ mazulim nekāds kaitējums netiek nodarīts. mēnesī tabletes izmaksā aptuveni 8ls!
hmm, ko gan cilvēki dara ar prezervatīviem, ja tie plīst katru trešo reizi??? ![]()
vēl esot kaut kādi riņķīši.. vispār vajag vislabāk pajautāt ārstei, viņai būs visvairāk info ![]()
Ir dzirdēts, ka ar jebkuru kontracepciju var palikt stāvoklī. Tad vienīgi atturēties vispār no seksa, i to vēsture kaut ko skandina par jaunavas Marijas šķīstībā ieņemto dēlu
Tā ka lec kurā grāvī gribi - risks apslapināties paliek vienmēr![]()