•  
  • Piektdiena, 10. septembris
  •  
  • Vārda dienas: Albertīne, Jausma
  •  
  • Čika laiks šodien nav
  •  

Mammam & Tetiem Logo

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Slepenās sarunas

Pievienot izlasei

Ieteikt draugiem!

barošna un izsargašanās

26. jūl 18:34

lūdzu pastāstiet kā jūs izsārgājieties, kad barojiet savus mazuļus? runa šoreiz nav par prezervatīviem, jo tie plīst katru 3-4 reizi un spirāli, kas ir dārgu un ir dzirdēts, ka var palikt stāvoklī tā pat... pie dakteres vēl neesmu bijusi, bet liekas, ka kontracepcijas tabletes un ak var ietekmēt pienu un mazuli...

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 26. jūl 19:42

Spirāle maksā 15 latus + ielikšana kā pie kura ārsta. Ja esi bijusi pie sava, tad ap 10 ls. Nevajag likt krutās spirāles, tad nav dārgas. Jebkuras hormonu tabletes arī izmaksās daudz dārgāk.

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 19:47

Tabletes viennoziimiigi ir daargaakas kaa spiraale.Spiraale man izmaksaaja 50 ls ar visu ielikshanu.Uz 5 gadiem,tas nav daudz.Bet vislabaak jau aizej pie aarsta,aarsts ieteiks tieshi tev vispiemeerotaako metodi.

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 20:48

man vislabaka izsargasanas ir laiciga izvilksana,visaudzigak un visvairak tam uzticos ta dzivoju 2 gadus a kad saribejam uzreiz uztaisijam nevis ta kaa ar spirali un tabletem pec tam beidzas ar to ka grib palikt stavokli un kadu gadu nevar

kiry 27. jūl 01:17 teica:
Nju nezinu, man ar tabletem preteja pieredze, tiesi otradak- lika padzert, jo nevarejam tik atri tikt pie bebja, ka gribejas. Nodzeru 8 men., menesi uztaisijam pauzi un uzreiz paliku stavokli. Arste tiesi ieteica sadu variantu, jo pec tabletem  oragnisms sak stradat ar lielaku sparu, kad beidz dzert. Un pat sados gadijumos biezak gadoties dvini.

laura 27. jūl 14:53 teica:
oho par dviniem es nezinaju bus japamegina
nu ir ir jau kam iet labuma esmu dzirdejusi bet nevienu tadu nepazistu diemzel
visi pieaug svara,nevar palikt stavokli un vel visadi knifinji

laura 27. jūl 14:53 teica:
oho par dviniem es nezinaju bus japamegina
nu ir ir jau kam iet labuma esmu dzirdejusi bet nevienu tadu nepazistu diemzel
visi pieaug svara,nevar palikt stavokli un vel visadi knifinji

mamminja 29. jūl 15:08 teica:
Es savukaart paziistu vienu meiteni,kura peec tableteem pieneemaas svaraa par 50 kg,plus veel netiek pie beerninja.Daktere tikai noplaatiija rokas un atvainojaas,jo kaa izraadijaas tajaas tabletees esoshaa hormonu deva vinjai bijusi par lielu.

laura 30. jūl 23:04 teica:
tikai tadas atsauksmes ari es esmu dzirdejusi

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 20:56

Ar parasto spirāli stāvoklī paliek uzreiz pēc izņemšanas. Man tā bija abas reizes, kad plānoju mazuļus. Otrs gan 1 mēn aizkavējās....
Man jau liekas, ka lielākas problēmas ir ar tabletēm un dārgajām hormonu spirālēm.

kiry 27. jūl 01:24 teica:
Par dargajam spiralem runajot, ja atlauj lidzekli(autorei, cik saprotu, gan nav si situacija), noteikti esmu par. Par bebja ienemsanu nezinu pec tam, jo tik talu neesmu tikusi un sava dzive itka jau vairs ari neplanoju. Tacu pluss ir milzigs, ka menesreizes paliek minimalas, kas man pec 3 dzemdibam bija palikusas tadas pabriesmigas. Arste bridinaja, ka no parastas spirales lielakajai dalai paliek vel smagakas.

reāli 27. jūl 10:12 teica:
Vienīgi personīgi pazīstu 2-as sievietes, kas dārgās spirāles 'izrāva'ārā, jo sākās veselības problēmas. Vienai /ginekoloģes palīdzei/ sākās biežas galvassāpes un vēl kaut kas, bet masierīte pamatīgi pieņēmās svarā un, viņas pašas vārdiem sakot - kāda jēga no spirāles, ja tās dēļ man negribas seksu... Tāpēc arī es dārgo neriskēju likt, lai gan tā ir pati pirmā, ko ginekologs piedāvā.

kurkulis 29. jūl 14:07 teica:
Man ir parastā Nova (ja pareizi atceros) spirāle. Kopā ar ielikšanu samaksāju nepilnus 30 latus (gandrīz 2 gadus atpakaļ, tagad varbūt cenas mainījušās), tā ka tas dārgums nav nemaz tik liels, kā liekas.
Kas attiecas uz to, ka MR kļūst smagākas - arī nekur nav zvanīts. Man no 6-7 dienām, kas bija pirms tam (un diezgan sāpīgi), tagad ir 3, no kurām pirmā tikai nedaudz smērējas, otrā - grēku plūdi, trešajā jau atkal ļoti minimāli. Nepamēģinās, nezinās, vai der vai nē.
PS.hormonālos kontracepcijas līdzekļus negribēju (arī ārsts neieteica), jo ir nosliece uz liekiem kilogramiem. Turklāt katru dienu ēst ripiņas - tas nav priekš manis. A tagad - 5 gadi bez bēdu

mamminja 29. jūl 15:10 teica:
Piekriitu tev par visiem 100 procentiem!

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 21:00

nu gan prezervatīvi, man pirms 4 mēnešiem  piedzima meituks (ar spirāli matos) tagad visu laiku ar prezīšiem un neviens vel nav saplīsis. 

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 21:19

partrauktais dzimumakts. Pati pirms paliku stavokli izsargajos 2 gadus ta. pec tam bija planots bernisns. un tagad mazajam 10men baroju veel joprojam un ari ta izsargajamies

kurkulis 29. jūl 14:12 teica:
Vot šito kontracepciju laikam nekad nesapratīšu... Nu kā var tādā brīdī vienkārši izvilkt ārā? Mēs pat pēc tam saplūduši vēl kādu laiku paliekam kopā, bet netiekot līdz galam jau pārtraukt Es droši vien kaut kādās psihozēs šitā iedzīvotos (vīrs - pieļauju, ka arī ). Tāpat kā prezervatīvus arī neciešu - gribu just sevī miesu nevis gumiju
Mans ideālais variants - spirāle (nehormonālā).

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūl 10:35

mana ginekoloģe man ieteica tabletes, jo tas esot visdrošākais variants. šīs tabletes ir savādākas nekā parastās kontracepcijas, tādēļ mazulim nekāds kaitējums netiek nodarīts. mēnesī tabletes izmaksā aptuveni 8ls!

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūl 13:57

hmm, ko gan cilvēki dara ar prezervatīviem, ja tie plīst katru trešo reizi???

vēl esot kaut kādi riņķīši.. vispār vajag vislabāk pajautāt ārstei, viņai būs visvairāk info

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūl 14:15

Ir dzirdēts, ka ar jebkuru kontracepciju var palikt stāvoklī. Tad vienīgi atturēties vispār no seksa, i to vēsture kaut ko skandina par jaunavas Marijas šķīstībā ieņemto dēlu Tā ka lec kurā grāvī gribi - risks apslapināties paliek vienmēr

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūl 15:12

Kurkuliit -  !

Atbildēt komentāram