Atbildes: 0, Skatījumi: 18, Ievietots: šodien 18:48, pēdējās izmaiņas: šodien 18:48
Autors: Rita Rita
Varbut ir maminas kas gaida savu brinuminu uz oktobri un varat padalities sajutas:)
Atbildes: 4, Skatījumi: 204, Ievietots: šodien 15:39, pēdējās izmaiņas: šodien 18:44
Autors: Kela
Sveiki! Kads vareetu man izskaidrot, kas ir ar to maksliigo piena maisiijumu? Liidz ko forumaa tiek piemineets shis vaardu salikums un doma to saakt lietot uzturaa, taa 2/3 shii portaala...
Atbildes: 1, Skatījumi: 40, Ievietots: šodien 14:59, pēdējās izmaiņas: šodien 16:12
Autors: *Dace Grabovska
Sveiki! :)Tā kā tuvojas Jāņi, gribētos palūgt kādu interesantas spēles, stafetes kaut kāda veida aktivitātes "recepti" brīvā dabā. Negribas gluži tā, ka visi sēž,...
Atbildes: 2, Skatījumi: 233, Ievietots: šodien 11:07, pēdējās izmaiņas: šodien 15:57
Autors: S@ntA
Sveiki!Mēģināšu neizplūst...Nāku no normālas ģimenes, visā kopumā vienkārša sieviete ar izglītību un nu jau arī darbu, ir arī bērniņš.Bet!... Ir tā, ka es jau vairs netieku...
Atbildes: 12, Skatījumi: 681, Ievietots: 13. jūn 17:13, pēdējās izmaiņas: šodien 12:46
Autors: mummy
Sweikas mammas....Manam delinam ir 1,8 gadini....un sodien pamaniju,ka vinam mutites iekspuse ir tadas ka pumpinas vai drizak ka culinas.(gan aukslupas iekspuse,gan apakslupas iekspuse,ari uz...
Atbildes: 8, Skatījumi: 3936, Ievietots: šodien 00:38, pēdējās izmaiņas: šodien 12:39
Autors: sauljukins
Mēģināšu īsumā aprakstīt situāciju..... Esmu vientuļā māmiņa 11 mēnešus vecai meitiņai. Ar meitas tēvu tikāmies nepilnus 6 mēnešus līdz pieteicās mazā... Jau grūtniecības...
Atbildes: 147, Skatījumi: 31066, Ievietots: 27. okt 2012 16:20, pēdējās izmaiņas: šodien 11:31
Autors: papardīte
Sveikas topošās 2013 gada "jāņu bērnu" mammas. Man bērniņš gaidāms ap jāņu laiku. Gribu padalīties sajūtās, domās un izjūtās par šo tik lielo un skaisto notikumu....
Atbildes: 3, Skatījumi: 169, Ievietots: vakar 16:16, pēdējās izmaiņas: šodien 10:50
Autors: MammisEvucis
Vai jūsu mazulīšiem ir bijusi ekzēma, sārta iekaisusi āda!!Kā cīnījāties, ko darījāt??? Cik ātrā laikā izdevās tikt no tās vaļā!!???
Atbildes: 6, Skatījumi: 394, Ievietots: vakar 20:41, pēdējās izmaiņas: šodien 10:30
Autors: Arvis Āboliņš
mana sieva gaida otru bernu bet pirmais vel nav atteicies no kruts ko lai iesak
Atbildes: 6, Skatījumi: 740, Ievietots: šodien 01:29, pēdējās izmaiņas: šodien 10:18
Autors: Justīne Smiļģe
Sveikas. :)Esmu nedaudz apjukusi - un ne visu saprotu,izlasīju gan vsaa.lv gan visādos portalos par bērna naudu,bet tā līdz galam arī nesapratu - iespējams,pirms dzemdībām galīgi galva...