DELFI

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammamuntetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Diskusija ir dzēsta! Varbūt tevi interesē kāda no šīm diskusijām?

Atlasīt pēc:
Forums - Jaunākais forumā

• Atbildes: 0, Skatījumi: 18, Ievietots: šodien 18:48, pēdējās izmaiņas: šodien 18:48

Autors: Rita Rita

Grūtniecība

Varbut ir maminas kas gaida savu brinuminu uz oktobri un varat padalities sajutas:)

Lasīt vairāk

• Atbildes: 4, Skatījumi: 204, Ievietots: šodien 15:39, pēdējās izmaiņas: šodien 18:44

Autors: Kela

Zīdainis

Sveiki! Kads vareetu man izskaidrot, kas ir ar to maksliigo piena maisiijumu? Liidz ko forumaa tiek piemineets shis vaardu salikums un doma to saakt lietot uzturaa, taa 2/3 shii portaala...

Lasīt vairāk

• Atbildes: 1, Skatījumi: 40, Ievietots: šodien 14:59, pēdējās izmaiņas: šodien 16:12

Autors: *Dace Grabovska

Brīvā diskusija

Sveiki! :)Tā kā tuvojas Jāņi, gribētos palūgt kādu interesantas spēles, stafetes kaut kāda veida aktivitātes  "recepti" brīvā dabā. Negribas gluži tā, ka visi sēž,...

Lasīt vairāk

• Atbildes: 2, Skatījumi: 233, Ievietots: šodien 11:07, pēdējās izmaiņas: šodien 15:57

Autors: S@ntA

Ģimenes lietas

Sveiki!Mēģināšu neizplūst...Nāku no normālas ģimenes, visā kopumā vienkārša sieviete ar izglītību un nu jau arī darbu, ir arī bērniņš.Bet!... Ir tā, ka es jau vairs netieku...

Lasīt vairāk

• Atbildes: 12, Skatījumi: 681, Ievietots: 13. jūn 17:13, pēdējās izmaiņas: šodien 12:46

Autors: mummy

Zīdainis

Sweikas mammas....Manam delinam ir 1,8 gadini....un sodien pamaniju,ka vinam mutites iekspuse ir tadas ka pumpinas vai drizak ka culinas.(gan aukslupas iekspuse,gan apakslupas iekspuse,ari uz...

Lasīt vairāk

• Atbildes: 8, Skatījumi: 3936, Ievietots: šodien 00:38, pēdējās izmaiņas: šodien 12:39

Autors: sauljukins

Ģimenes lietas

Mēģināšu īsumā aprakstīt situāciju..... Esmu vientuļā māmiņa 11 mēnešus vecai meitiņai. Ar meitas tēvu tikāmies nepilnus 6 mēnešus līdz pieteicās mazā... Jau grūtniecības...

Lasīt vairāk

• Atbildes: 147, Skatījumi: 31066, Ievietots: 27. okt 2012 16:20, pēdējās izmaiņas: šodien 11:31

Autors: papardīte

Grūtniecība

Sveikas topošās 2013 gada "jāņu bērnu" mammas. Man bērniņš gaidāms ap jāņu laiku. Gribu padalīties sajūtās, domās un izjūtās par šo tik lielo un skaisto notikumu....

Lasīt vairāk

• Atbildes: 3, Skatījumi: 169, Ievietots: vakar 16:16, pēdējās izmaiņas: šodien 10:50

Autors: MammisEvucis

Zīdainis

Vai jūsu mazulīšiem ir bijusi ekzēma, sārta iekaisusi āda!!Kā cīnījāties, ko darījāt??? Cik ātrā laikā izdevās tikt no tās vaļā!!???

Lasīt vairāk

• Atbildes: 6, Skatījumi: 394, Ievietots: vakar 20:41, pēdējās izmaiņas: šodien 10:30

Autors: Arvis Āboliņš

Bērns

mana sieva gaida otru bernu bet pirmais vel nav atteicies no kruts ko lai iesak

Lasīt vairāk

• Atbildes: 6, Skatījumi: 740, Ievietots: šodien 01:29, pēdējās izmaiņas: šodien 10:18

Autors: Justīne Smiļģe

Bērns

Sveikas. :)Esmu nedaudz apjukusi - un ne visu saprotu,izlasīju gan vsaa.lv gan visādos portalos par bērna naudu,bet tā līdz galam arī nesapratu - iespējams,pirms dzemdībām galīgi galva...

Lasīt vairāk