DELFI

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammamuntetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Zīdainis

27. jūn 2012 22:14

piena maisijums!

Sveiki!
Gribēju uzzināt kādas atsauksmes ir par piena maisījumu Nestle NAN?

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 27. jūn 2012 22:47
mums šito ģimenes ārsts ieteica tad kad mazajam nepietika tikai ar manu pienu,viņa teica šis esot visnegaršīgākais,ieteica tapec lai mazais vispār nepartrauc ēst no pupa.bet mēs viņu lietojam ļoti maz tapec nemacēšu teikt cik labs.
Cristy 27. jūn 2012 23:37 teica:
 cik reizes tu dienà devi piena maisijumu? man ari sàk pietrùkt mans piens,vakarà itseviski,pielipusi pie pupa stundu un sùc ,kà traka,lai ari tuks piena trauks !

Antra Zemīte 28. jūn 2012 15:02 teica:
es neatceros cik reizes devu,jo ātri pārgājām tikai uz pudeli,jo no pupa īsti laikam nemācēja paēst un strauji kritās svars. tas bij pirms 3,5 gadiem.

Ilze Dūmiņa 29. jūn 2012 11:15 teica:
Diezgan bieži ir tā, ka tieši vakarā pietrūkst piena.Tad sataisu maisījumu nedaudz. Dodu Tutteli, jo uz nestle nan rakstīts, ka nevar dot, ja baro ar krūti

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūn 2012 23:38
 Tu provèji saglabàt savu pienu ??? artèjàm,vai zàlèm??

Atbildēt komentāram

Pievienots 28. jūn 2012 09:39
dodu tikai uz nakti!
Cristy 28. jūn 2012 15:50 teica:
 bet mazais nesaka neko,ja dod pudeliti, jo mana prinsesite negrib pudeliti( pa dienu dodu padzerties no pudelites) un nekàdigi negrib un domàju,ja man vajadzètu dot vina nekàdigi nedzertu, es nezinu ko es darishu,ja vajadzès pàriet uz piena maisijuma? Tad ari manu pienu nàksies noslaut un dot no pudelites,lai pierod! A ko darit ! Pagaidàm tikai manu pienu dzer ,bet man vakarà pietrùkst,es sàku zàles dzert ( dabigie produkti ) vèlàk redzès vai man palidzès !

marite22 1. jūl 2012 19:17 teica:
Loti labi pieninu vairo ķimeņu teja!

Atbildēt komentāram

Pievienots 28. jūn 2012 22:39
Mums gan patika šis maisījums, sāku dod jau no 3 mēn. man arī bija tā, ka piens sāka palikt mazāk, un sāku piebarot tieši ar šo maisījumu. Neko sliktu nevaru teikt par šo produktu.
Kellija 28. jūn 2012 23:20 teica:
Tev strauji pamazinajas piena daudzums vai pakapeniski,pa mazdruscinai?Es slaucu 160 ml katraa reizee,ko mazais ari apeda.tagad 120ml tikai izslaucu un mazais ir dikti neapmierinats ar tik mazu piena daudzumu!

marite22 1. jūl 2012 19:19 teica:
Cik tad jums ir liels bernins? Manejai ir 3 menesisi, bet man liekas, ka vina tik daudz neaped

Atbildēt komentāram

Pievienots 28. jūn 2012 23:11
nu mans puika saka est šito aptamilu neēda!

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūn 2012 00:07
Man ir puika.Un 3 menesos esam 6900g.Mazais piedzima 4kg!Man mazais 160ml vai 140ml ed.Kaa kuro reizi.Centisos nakti vairak atslaukt pienina,lai pa dienu varetu izmantot..​

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūn 2012 20:16
neko tādu neatradu ,ka raxtīts ka nevar dot nestle jq aro ar kruti!

Atbildēt komentāram