DELFI

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammamuntetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Zīdainis

27. jūn 2012 17:46

Atradinasana no pampera un knupja!

Sweikas maminas man te tadi dazi jautajumi par pamera un knupja nemsanu nost..Man delinam ir 11.menesi un dazas dienas nestaiga pampera iznemot kad ejam gulet un kad braucam izbrauciena..a knupi man vins nem tik uz gulesanu.kad vins sak pats prasities uz podina? cik jusu berniniem bija kad sakat atradinat no pampera un knupja?ka jus darijat kad gajat lauka vai pamperu likat?

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 27. jūn 2012 17:50
pilnīgi normāli, ja bērniņš uz podiņa sāk prasīties ap pusotra gada vecumu, taču tas var notikt arī krietni pēc diviem gadiem. 
par knupīšiem man pieredzes īsti nav - no sākta gala negribēja nedz viens, nedz otrs.

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūn 2012 18:49
 Manam puikam ir 10 mēneši.
 Kad vajag uz podiņu viņš sāk raudāt( it kā bez redzama iemesla), tas tā notiek ja nav pampera.

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūn 2012 18:52
es knupi mazai atnemu, un pateicu ka muša paņēma līdzi saviem ēbukiem, ta no ta laika ar neņēma. bet silti jaiesaku jo ātrāk jo labak noņemt knupi, pa pamperiem, nesteidzaties, bērns pats gribēs nelietot
milllla11 27. jūn 2012 18:59 teica:
man musu gimenes arste iesaka atrak nemt abas lietas nost jo pamperu nemsanai ir istais laiks-vasara.bet knupiti teica lai nem nost jo zobi parasti slikti veidojas..​

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūn 2012 19:26
No pampera ateadinaashanas pats mazais zinaas kad vinam labaak.No knupiti zobu delj gan jo aatraak jo labaak.Mums arii peliite aiznesa saviem berninjiem.Kadu nedelju gan sliktaak gulejaam,bet var izturet tachu

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūn 2012 08:12
jūs taču vēl esat mazi, nu tavs bērns, un tas ka liksi pamperu uz nakti un ārā iešanu būs tikai normāli, un es domāju ka to taču to noņem sausu.
ar knupi sāc mānīties- uzdāvinat kādam bēbim, mušai vai sunītim.
ir taču divgadīgi mazuļi, kas ar šīm abām lietām dzīvo cauru dienu, un jūtas lieliski.
milllla11 29. jūn 2012 12:34 teica:
mana mamina man ieteica atrak nemt nost un to pasu ari dakterite-es varbut esmu savadak domajosa mamina bet savam bernam kajas pamperus negribu redzet pec 1,5gadu vecuma vispar un no knupja gribas atvaditis jau 1.gada vecuma..pampers vienmer ir pilns no rita un pec pastaigas ir reizem iecisajis..

Atbildēt komentāram