DELFI

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammamuntetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Virtuve

20. jūn 2012 22:39

Krēms

Sveikas mīļās saimniecītes. Atklājiet man savu noslēpumu lūdzu. Kā pagatavot to krāsāino krēmu ar ko dekorē kūkas?Tas kuru spriež ar dekorējamo šprici vai tiem maisiņiem ar uzgaļiem uz kūkas?Sodien mēģināju parasto putukrējumu putotu ar pūdercukuru un kakao,uzliku uz kūkas,itkā bija ok,bet kas būs rīt?domāju ka izkusīs istabas temperatūrā. varat man ieteikt lūdzu kādu labāku receptīti
Sirsnīgs paldies

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 21. jūn 2012 00:06
Ja vien esi draugiem.lv lokā, tad uzmeklē tur tādu domubiedru grupu-
TORTES, KŪKAS, CEPUMIŅI UN CITI GARŠĪGI KĀRUMIŅI! Aicināti cept un pasūtīt gribētāji!

un tur tu izlasīsi dikti daudz atbilžu uz savu jautājumu.
bet vnk sakot visvienkāršāk jau ir ar pārtikas krāsām, tās ir dikti daudzos toņos, ar pulverīti no kura var izgatavot limonādi, nu tā ir 100 proc. ķīmija protams ka.
bet ja gribi veselīgi, tad krāso ar kakao, biešu sulu, burkānu sulu u.t.t.
bet to kūku gan liec ledusskapī, lai kaut cik saglabā savu izskatu.
tagad jau vēl veikalos var nopirkt putukrējuma cietinātāju, kas palīdz saglabāt formu putukrējumam.

tā ka darbojies un viss taču tev iznāks, un ja arī pirmās kūkas neizskatīsies tik labi, cik gribās, tad tās garšos lieliski.

Atbildēt komentāram

Pievienots 21. jūn 2012 10:24
Super. Paldies Vakar jau sanjemu uzslavu ka kuka sanaca lieliska,bet esmu edusi pirktas kukas pec pasutijuma un krems vinjiem garso citadak ka putukrejums. Nu tad centisos atrast atbildi uz savu kautajumu kur citur Meitinai driz dzimenite jasvin,kucinu gribas skaistu izcept pati.
Kikimonc 21. jūn 2012 12:40 teica:
Putukrējuma vietā pamēģini uzmeistarot vārīto krēmu,jo bieži kūkām liek tieši to, jo viņš tāds biezāks un lipīgāks sanāk - ja pareizi uzvāra. Tiesa pašai nekad nesanāk,vienmēr kautkas greizi noiet

Ligita Liepiņa (Kateiva) 21. jūn 2012 23:21 teica:
vispār veikalā pirktajās tortēs nereti liek augu putukrējumu, HALTA rozā paciņas parasti ir katrā pārtikas veikalā, un ar to nekad nenojiet nekas greizi.

bet citus krēmus atradīsi, tajā DB grupas diskusijās.

es bieži lieku sviesta-kondensētā piena krēmu, tas ir gards.

Atbildēt komentāram