Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!
Atbildes: 0, Skatījumi: 5, Ievietots: šodien 09:20, pēdējās izmaiņas: šodien 09:20
Autors: Inese Eglīte
Kā dabiskā veidā Jūs aizsargājat bērna imunsistēmu?Kādus dabas līdzekļus lietojat?Paldies!
Atbildes: 17, Skatījumi: 293, Ievietots: vakar 09:31, pēdējās izmaiņas: šodien 07:50
Autors: Arita Arita
Sveikas māmiņas, lūdzu lūdzu padalieties ar info un palīdziet. Man ir piedzimusi meitiņa, esmu laimīgākā siev uz pasaules, neskatoties,ka viena audzina, Pirmajā ned atnāca bērnu dr,...
Atbildes: 194, Skatījumi: 11221, Ievietots: 24. jūn 01:51, pēdējās izmaiņas: šodien 01:26
Autors: Artūras Korsakas
Akciju cenas KATRU DIENU un piedāvājumā tikai kvalitatīvas preces! Piegāde ar kurjeru visā Latvijā jau nākamajā dienā! Autiņbiksītes (Moltex, Pampers, Huggies, Libero, Bambo, Alviva,...
Atbildes: 21, Skatījumi: 201, Ievietots: 3. sep 23:02, pēdējās izmaiņas: šodien 01:19
Autors: agita jansone
sveikas! manam Emilam tulit buus4 menesi.. Ja sakuma vins bija nemierigs vannite un raudaja,tad tagad vinu no vanninas iznemt nevar,un gandriz izlej visu udeni no vanninas parasti lieku vakara ap...
Atbildes: 40, Skatījumi: 2589, Ievietots: 28. aug 19:09, pēdējās izmaiņas: vakar 23:57
Autors: ~Nīce~
Man ir maza problēma,kauns takā ar apkārtējiem runāt,bet jautājums ir aktuāls. Vai tas ir normāli,ka vīrietis atnākot no darba izdzer vakaros 2-3 alus?Katru vakaru dienu dienā..?!!Par...
Atbildes: 26, Skatījumi: 709, Ievietots: 31. aug 08:37, pēdējās izmaiņas: vakar 23:48
Autors: pupa
Sveikas! šorīt uztaisīju grūtniecības testu, bet gudra netiku! sākumā parādījās izteikta viena strīpa, pēc pāris minūtēm otra viegli saskatāma... MR kavējas, krūtis sāp...
Atbildes: 7, Skatījumi: 116, Ievietots: vakar 16:43, pēdējās izmaiņas: vakar 23:26
Autors: Anastasija Milu tevi mana mazulite,tu man esi vislabaka...
Miljas maminja pateiciet ludzu pie kadiem arstiem uz apskati gimenes arstam vajag sutit bernu?Jo mums tads arsts ka man pasaj vajadzeja teikt par to ka man vajag vest bernu uz massazu savam arstam.
Atbildes: 190, Skatījumi: 2824, Ievietots: 13. aug 12:34, pēdējās izmaiņas: vakar 23:21
Autors: Vija Slava
Sveikas mīļās māmmiņas un foršie tēti :) Te mēs papļāpāsim par mūsu mazajiem,mīļajiem susuriņiem,par viņu attīstību un nedarbiem :) Kā Jums labi klājās?
Atbildes: 449, Skatījumi: 32137, Ievietots: 28. jan 13:56, pēdējās izmaiņas: vakar 21:25
Autors: Ilžuks ( Laimīga )
Vai ir kāda, kas gaida mazuli augustā!? :) kā jūtaties!? kā ar intuīciju, kas varētu būt ''meitiņa, dēliņš''? ;) (love)
Atbildes: 2, Skatījumi: 90, Ievietots: vakar 20:40, pēdējās izmaiņas: vakar 21:25
Autors: Iveta Šaknere
Labvakar! Vēlējos pajautāt cik bieži ir jāiziet vēderiņam mēnesi vecam bērniņam?Nebaroju pati,ēdam Aptamil!