sweikas!ka jums ar maza attistibu?ko jau dara?mans alekinjs 21augusta swines 4men un pagaidam megina iebazt mute visu rocinu un pec tam peta savu slapjo plaukstinu.uz vedera esot gandriz apvelas uz muguras(nedaudz palidzu)vannite esam loti aktivi,beigas taa tieku apslakstita itka dusa butu bijusi

bet nu runatigs jau loti,ka piecelas ta vajag mani vai tetuku lai parunatos

vel mums ir tads mazs nikitis,ka es piesezos pie datora,ta mazam vajag uz punca un skatities ja neredz tad iet valja blausana

kad saksiet piebarot mazo?un ar ko isti drikst sakt?
Vija Slava 14. aug 2010 08:49 teica:
Sveika

Mums mazule kad ir uz puncha probleemu tikt uz muguras nav nekaadu - to vinja dara pat labaak nekaa no mugurinjas uz puncha

Muusu meitinja dikti daudz runaajaas,ar plaukstinjaam njem peedinjas un speeleejaas

Smejaas pilnaa balsii veljaas uz visiem saaninjiem un paaris reizes taa smuki uz puncha ir griezusies,bet nu laikam pacietiiba galaa un tagad apveljaas tikai kad es vinju uz saaninja nolieku

Mums 22augustaa buus 4meen. un tad arii plaanojam pirmo reiziiti iedot kaut ko pagarshot

Cik zinu tad tev arii ir nevis kruuts beerninjsh,bet pudeljbeebis

Ja nemaldos

Ja taa tad tieshi no 4meen vecuma var saakt piebarot...jaasaak it kaa ir ar kjirbiiti,burkaaninju,vai banaanu biezeniiti un veel var pirkt to Aptamil putrinju kura paredzeeta no 4meen. vecuma,bet pirmajaa reiziitee var dot ne vairaak kaa divas karotiites eediena!!!
Mārīte Miezīte 14. aug 2010 11:29 teica:
Mūsu puikiņš ir sācis ne tikai vienu rociņu mutē bāzt,bet jau abas uzreiz,laikam aktīvi cenšas zobiņus sameklēt

dusmīgi kož arī mantās,ja nesanāk tad raud...
Mēs jau mazā vanniņā vairs neliekam,jo tiek nošļakstīts viss pilnībā...katru rītu un vakaru lieku dušā noskaloties,bet vienreiz nedeļā,kad ar ziepītēm mazgājamies,tad jau ejam kopā lielajā vannā,dikti jau patīk

Vija,tu rakstīji,ka dod jau burkānu suliņu...cik daudz drīkst dot?Man ar gribas pamēģināt,ko jaunu ne tikai mammas pieniņu...gribas lai mazais sāk pierast pie citām garšām...šat tad viņām mazu kripatiņu iedodu saldējumu,biezpiena sieriņu...vakar pirmo reizi mazu kripatiņu medu uz knupīšu iedevu,lai nosūkā.Man mamma teica,ka tas esot veselīgi,ka mazlietiņ medu dod...
Vija Slava 14. aug 2010 13:41 teica:
Uj nee Maariit es Ingusam rakstiiju,lai pameegina burkaanu sulinju,jo vinju var no 4meen

Mees veel neko neesam meeginaajushi

Es apziniigi gaidu muusu 4meen jubili

Bet taa kaa tev puikinjsh ir kruuts beerninjsh vinju vispaar piebarot var saakt tikai no 6meen. vecuma

Un ar medutinju vajag ljoooooti uzmaniigi,jo tas beerniem esot viens no lielaakajiem alergeeniem

par sulinju es domaaju ka kaadus 120ml dienaa toch var

Sanita Ozoliņa-Liepkalne 15. aug 2010 17:41 teica:
Pamēģinājām mēs to burkānu sulu,netīk mums,nju mēs gaidīsm 6mēnešus,tad varbūt kautko gribēs citu,ne tikai friso un manu krūti!Bet mēs ar pavisam drusku devuši saldējumu un Sofija iļoti garšoja,bet devām plombīra,bez nekādām piedevām

Mārīte Miezīte 15. aug 2010 21:01 teica:
Skaidrs par burkāna suliņu

Vija,medutiņu devu mazu kriksīti...šo to jau vajag iedot pa mazam kriksītim,lai mazais pierod...
Sanita,arī es dodu tikai plombīra saldējumu,jo pašai ļoti garšo plombīra bez nekādām piedevām...es no saldējuma varētu pārtik,kā man garšo

Sanita,esat vēl ko savai mazulītei devuši pagaršot?
Sanita Ozoliņa-Liepkalne 15. aug 2010 21:41 teica:
Mārīt!Esam mēģinājuši mango biezenīti,kas veiklā nopērkams,bet tas viņai negāja pie sird,negaršoja un esam mēģinājuši veikala suliņas,kumelīšu tējiņu un nekā negrib viņa,negaršo vai pa agru,īsti nesaprotu,bet tos veikala bija mana mamma pirkusi pati nepirku!Pati domāju,kā dodu friso piena maisījumu(jo sava pieniņa nepietiek

,ka varētu putriņu pamēģināt,bet nju ta redzēs,kas un kā!A,un vēl devām svaigu burkānu,lai berzē pa smaganām,tas ar nepatika!
A,ko Tu esi devusi?
Runājotpar saldējumu,pēc dzemdbām esmu,kā traka uz saldējumu,neviena diena nepajiet,ka neapēstu saldējumu,grūtniecības laikā tā nebija!
Mārīte Miezīte 15. aug 2010 22:13 teica:
Es neko tādu neesmu devusi,kā tik saldējumi,mazu kriksīti medutiņu,biezpiena sieriņu...kumelīšu tējiņu viņš man ikdienā ar negrib tā,pat tad ja ir karsts,bet kad braucam kaut kur ar mašīnu,tad gan daudz dzer tējiņu...
Prasu tev Sanit,jo tev ar meitiņai jau 4mēn.,tad domāju,ko puikucim vēl varētu dot pagaršot...
Gribas,lai mazais pierod pamazām pie dažādām garšam...
Par to saldējumu...man atkal sākās tas jau grūtniecības laikā pēdējā mēnesī...kad puikucis piedzima un bijām vēl slimnīcā un kāds taisījās mūs apciemot,tad prasīja,ko aizvest...tad teicu lielu kasti saldējumu tikai un vienīgu baltu,bez jebkādām garšām...tagad man tā,kā tev saldējums katru dienu un varu 2 notiesāt uzreiz

Inguss Ozolins-Liepkalns 16. aug 2010 10:51 teica:
Nju mēs tagd nolēmām dod kaut ko,kad mazā jau sēdēs pati,jo tad būs vieglāk un būs tā,ka nevarēs aizrīties tik ātri!Un mazāk iespēja,ka aizrīsies!Nju,ja sanāk,ka tavam puikam ar mūsu meitiņu tikai divu dienu strapība

Citreiz,ja Sanita nav nopirkusi pa dienu saldējumu man no veikala ejot obligāti jānopērk saldējums vai kas cits garšīgs