Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!
30. jūl 15:46
ka man dzivot talak
Neko nedarīt! Kas tur ir tik ārkārtējs? Nu uzmeklēja... un, kas tad tur tik slikts? Vai tad viņš (tas vīrs) līdz šim brīdim tika turēts pie ķēdes, vai zelta krātiņā (ar to es domāju - nekad un ne reizi nav saticies ar pagātnes (jaunības dienu) paziņām un draugiem?) Galīgi nesaprotu, kur ir "apdraudējums" ģimenes laimei (ja tā ir ģimene) ...
Neko tragisku neredzu! kas tad notiks, ja abi parunaas ? Vai tad taisaa Juus pamest ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Viens sexins pa launu nenax,senie latviesi dalijas![]()
Gribētos, ka Tu uz šo jautājumu paskatītos no otras puses.Piemēram, man jaunībā bija draugs. Pirmā mīlestība, pat bez sex.Labprāt gribētu zināt, kā vinam klājas.Aprunāties. Vienīgais, kas attur - ko vina sieva varētu padomāt. Bet man tik tiešām nav sliktu nodomu, pašai ģimenes dzīve kārtībā.
Derētu sīkāks skaidrojums - ko nozīmē - uzmeklēja...Ja aicina tagad atsākt sakarus, tad būtu viens variants, bet - ja tikai uzmeklēja, tad jau nu gan nav pamata satraukumam ! Bez tam - izmisīgais jautājums - kā man dzīvot tālāk - ir vai nu pārsteidzīgs, vai arī pašai zināms jau kaut kas vairāk, ka ne tikai uzmeklēja, bet ir satuvinājušies no jauna...tad gan laikam jāsāk ar pašu vīru un jānoskaidro viņa attieksme pret notiekošo un atklāti jāizrunājās...Diez vai līdzēs padomi no malas zinot tik maz par šo situāciju...bet lai veicās un viss atrisinās ! Gan jau būs labi !!!
skarbi.man savos 20 ir lidziga situacija bijusi.NEGRIBOT keros pie neta un mekleju kadu ar ko sarakstities,satikties(tiktal nenonaca)-lai vins saprastu kaa es juutos,jo ja vins nekadi nereagetu,tad drosi zinatu,ka vinam par mani nosplauties!Prasija kapec ta daru??-atbildeju tapat ka vins man toreiz!-prieka pec!Pasakiet viram,ka nevelaties taa pavadit vecumdienas.Loti ceru,ka jums viss izdosies un virins nesapinas!