•  
  • Svētdiena, 5. septembris
  •  
  • Vārda dienas: Klaudija, Persijs, Vaida
  •  
  • Čika laiks šodien: 11:31 — 12:45
  •  

Mammam & Tetiem Logo

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Slepenās sarunas

Pievienot izlasei

Ieteikt draugiem!

ko darit ja vira jaunibas brute tagat uzmekle vinu(60gadi)

30. jūl 15:46

ka man dzivot talak

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 30. jūl 18:03

Neko nedarīt! Kas tur ir tik ārkārtējs? Nu uzmeklēja... un, kas tad tur tik slikts? Vai tad viņš (tas vīrs) līdz šim brīdim tika turēts pie ķēdes, vai zelta krātiņā (ar to es domāju - nekad un ne reizi nav saticies ar pagātnes (jaunības dienu) paziņām un draugiem?) Galīgi nesaprotu, kur ir "apdraudējums" ģimenes laimei (ja tā ir ģimene) ...

bapiene 3. aug 13:45 teica:
gimene jau laikam esam ja 3delus izaudzinajam 35gadus kopa nodzivojam daudz kopa pardzivots bet te paradas jaunibas brute un virs ari izmainas

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 18:21

Neko tragisku neredzu! kas tad notiks, ja abi parunaas ? Vai tad taisaa Juus pamest ?

bapiene 3. aug 13:40 teica:
projam jau neiet betkad tu aizmiedz virs skrien pie kompa lai rakstitu vestulites patikami tas nu gan nav vakaros izdoma visadus iemeslus lai izietu no majas ka domajat tas ir patikami tapec jautaju ka dzivot

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 18:48

Viens sexins pa launu nenax,senie latviesi dalijas

bapiene 3. aug 13:33 teica:
ja jums nebija neka normala ko teikt tad labak nebutu terjusi laiku ja tikai nesat ta vina

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 19:17

Gribētos, ka Tu uz šo jautājumu paskatītos no otras puses.Piemēram, man jaunībā bija draugs. Pirmā mīlestība, pat bez sex.Labprāt gribētu zināt, kā vinam klājas.Aprunāties. Vienīgais, kas attur - ko vina sieva varētu padomāt. Bet man tik tiešām nav sliktu nodomu, pašai ģimenes dzīve kārtībā.

bapiene 3. aug 13:28 teica:
redziet jus vispirms domajat ko domas sieva man ari bija draugs 5gadus bet pajuka ari nesmu redzejusi visus sos gadus ari gribetos sazinaties bet ko teiks sieva un to nedaru un man tas skiet normali bet vina uzmekleja un suta draugos samera intimas vestules un virs ir izmainijies

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 20:39

Derētu sīkāks skaidrojums - ko nozīmē - uzmeklēja...Ja aicina tagad atsākt sakarus, tad būtu viens variants, bet - ja tikai uzmeklēja, tad jau nu gan nav pamata satraukumam ! Bez tam - izmisīgais jautājums - kā man dzīvot tālāk - ir vai nu pārsteidzīgs, vai arī pašai zināms jau kaut kas vairāk, ka ne tikai uzmeklēja, bet ir satuvinājušies no jauna...tad gan laikam jāsāk ar pašu vīru un jānoskaidro viņa attieksme pret notiekošo un atklāti jāizrunājās...Diez vai līdzēs padomi no malas zinot tik maz par šo situāciju...bet lai veicās un viss atrisinās ! Gan jau būs labi !!!

bapiene 3. aug 14:03 teica:
paldies par ceribuka(gan jau bus labi)ja ir aizdomas par ko vairak jo ir uzradusies komandejumi zvani draugos samera intimas vestulites  ar viru protams runaju vins skaidri pateica ka prom neie lai ari ka es gribetu jo mums ir liela gimene un tagad palikt bez tas nav tik vienkarsi vecums bet priecinus vinam vajagot bet es tak ari esmu cilveks ar jutam man tak nav viegli dzivot to visu zinot man nav darba principa es esmu no vina atkariga pensijas ari vel nav un vins ari to izmanto vispar man ir gruti nezinu ko darit

Atbildēt komentāram

Pievienots  3. aug 15:06

skarbi.man savos 20 ir lidziga situacija bijusi.NEGRIBOT keros pie neta un mekleju kadu ar ko sarakstities,satikties(tiktal nenonaca)-lai vins saprastu kaa es juutos,jo ja vins nekadi nereagetu,tad drosi zinatu,ka vinam par mani nosplauties!Prasija kapec ta daru??-atbildeju tapat ka vins man toreiz!-prieka pec!Pasakiet viram,ka nevelaties taa pavadit vecumdienas.Loti ceru,ka jums viss izdosies un virins nesapinas!

Atbildēt komentāram