•  
  • Ceturtdiena, 9. septembris
  •  
  • Vārda dienas: Bruno, Telma
  •  
  • Čika laiks šodien: 11:59 — 12:01
  •  

Mammam & Tetiem Logo

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Slepenās sarunas

Pievienot izlasei

Ieteikt draugiem!

ienāca prātā netradicionāls jautājums, kas noteikti arī citām interesē!!!

30. jūl 13:32

Padalaties domās un pat pieredzē!!! Grūtniecības beigu posmā, daudzām sievietēm nākas pārnēsāt mazulīšus... Lai tas neatgadītos kā mājas apstākļos varētu pastimulēt sev dzemdības, pieņemsim tev jau ir 40.nedēļa bet mazulis vēl nedomā līst laukā, ko var darīt lai pastimulētu, bet lai nekaitētu savam mazajam miiļumiņam!!!? Esmu dzirdējusi, ka varot ieiet siltā - karstā vannā un izdzert glāzi sarkanvīna, vai mīlējoties... Bet kādi vēl ir iespējamie kritēriji, kā var mazulītim likt piedzimt laicīgi, pārāk daudz esmu dzirdējusi, ka sievietes parnesa berniņus un slimnīcā stimulē dzemdības, bet slimnīcā kad stimulē tas nav labi bērniņam, vismaz māsiņa teica no dzemdibu nodaļas, tāpēc varbūt ir kādas nekaitīgas metodes, ka izsaukt dzemdības!!! Nevēlos uzklausīt skeptiķus, tāpēc  runāsim bez pārmetumiem un apsaukāšanos!!!

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 30. jūl 13:37

Mīlēties ar vīru visu grūtniecības laiku. Tas mīkstina dzemdes kaklu un ļauj tam īstajā laikā atvērties. Glāze vīna arī, iespējams, par skādi nenāks...

lauvinja*** 30. jūl 13:41 teica:
bet varbūt ir kādi speciāli vingrojumi? kāda fiziska nodarbe, izņemot mīlēšanos?

reāli 30. jūl 15:04 teica:
Fiziskajai nodarbei nepievienojas attiecīgais šķidrums, kas palīdz daudziem procesiem...

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 14:10

garas pastaigas ta ka pasai gruti paliek.tas par skadi nenaks.man abi berni piedzima preciza datuma kad noteica arste.nevajag bernu indet ar vinu.

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 14:26

man mazaa piedzima tieshi noteiktajaa laikaa, bet kad taa 40. nedeelja gaaja gribeejaas jau lai tas lielai snotikums beidzot pienaak! liidz ar to sanjeemu daudzus padomus ka to izdariit:
1.gara pastaiga
2.meebelju stumdiishana 
3.miileeshanaas
4.griidas mazgaashana (vecajaa variantaa uz celjiem atrodoties un ar lupatu) 

bet man personiigi liekas kad mazais buus gatavs tad arii atnaaks!

30. jūl 14:31 teica:
ta gluzi uz dabu nav verts palauties.mana mate mani parnesaja 2 nedelas un butu vel vairak ja nebuu stimulets.

mada 30. jūl 18:43 teica:
man paliidzeeja kaartiiga izstaigaashanaas...vienu dienu kaartiigi izstaigaajos un naakamaa dienaa mazais bija klaa!!

sjuuu 30. jūl 18:43 teica:
tas jau laikam individuaali, nav ne jausmas no kaa tas vispaar vareetu buut atkariigs! es pati pameegjinaaju to visu, pat pa trepeem paskaidriiju nu nekaa nebija, mazaa tik paspaardiijaas un viss  

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 14:59

jaa griidas mazgaashana un lociishanaas stimulee dzemdiibas, garas pataigas un miileeshanaas

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 15:47

..man gan liekas,ka bēbis pats zin kad grib nākt ārā Es gāju vingrot visu (sākot no 13ās nedēļas) grūtniecības laiku, staigāju garum garās pastaigas. Pat tad kad bija noteiktais datums vēl gāju/vilkos uz vingrošanu, man fizioterapēte laini lūdza vingrot ar dubultu slodzīti, bet manam bēbim bija no tā ne silts ne auksts Mēģinājām vilināt mazo laukā ar regulēru seksiņu, dzēru pat shweps toniku ar citronu/ar visu mizu... nekā..... Vēl smērējām Weledas maksts mīkstinošo eļļiņu, bija labi rezultāti ka pat ginekoloģe apstiprināja mīkstumu TUR Dzēru aveņu tēju...
Es domāju,ka vajag ar mazo sarunāt - citām viltībām es neticu

lauvinja*** 30. jūl 16:07 teica:
shweps toniks ar citronu, pastāsti nostāstus, ko tas dara??? un kas tā par eļļiņu, dzemdes kakla mīkstināšanai? kur tādu var iegādāties un pa cik???

milk 30. jūl 18:06 teica:
ta elina vairakmikstina sparpeni lai neplistu varnopirkt aptieka makasa pa 7 LS bet vinu sasak lieto vismaz menesi pirms lai butu labaks rezulats..

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 15:51

mīļās meitenes, ar grīdas mazgāšanu un staipīšanos/locīšanos ir vispār aizliegts stimulēt sev dzemdības! visnepareizākais veids kā mazo "pasaukt"... no tā nekā dabīga vairs nav, un tas var vairak kaitēt mazulim nekā slimnīcā medikamentozā stimulācija.. domājat taču ar galvu! par savu mazo! un nemazgājas tupus rāpus grīdas! mīlējaties, mīlējaties un vēlreiz mīlejaties ar savu vīru/draugu!

es_ 30. jūl 18:31 teica:
nu taa nu gan nav ! ja vajag stimuleet dzemdiibas tad ir jaadara visi parastie maajas darbi.jo piemeeram es nedriiksteeju paarstaigaat laiku un man bija veelams dzemdeet kaa var aatraak jo bija sliktas analiizes un pats dzemdiibu nodaljas aarsts man ieteica mazgaat griidas, daudz pastaigaaties un dariit visas citas lietas

surfiinija 30. jūl 21:57 teica:
nu, protams, es jau nerunāju par to, ja ārsts pats to ir ieteicis... šīs diskusijas veidotāja grib PATI stimulēt, ārsts neko nav ieteicis.. un tādā gadījumā, protams, NAV ieteicams nekādas grīdas/logus utt mazgāt... lieka slodze pie normālas grūtniecības NAV nepieciešama

lauvinja*** 2. aug 17:13 teica:
zinaju ka paradisies, kada kas mekles kašķi!!! neviens neruna par stimulesanu, man vel pasai ir laiks ko staigat, un ir interesanti ar kadam tautas metodem var sakties dzemdibas, un sievietes kuram ir mazs grutniecibas laiks, var ielukoties diskusija un uzinat ko labaak nedarit pie maza grutniecibas laika lai neizsauktu priekšlaicigas dzemdibas!!! ja tev ir velme, kadu nokritizet labāk nelien tādās diskusijās, jo nevienam no cilvēkiem nepatīk ja viņus aizskar, tāpēc labāk...........

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 17:58

vēl ir dzirdēta staigāšana pa trēpēm augšā lejā

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 22:14

Man palīdzēja mīlešanās - man gan meitiņa piedzima starp 37. un 38. nedēļu, bet pāris tundas pēc mīl''esānās, sākās sāpes, nogāja ūdeņi un dzemdības bij sākušās!mēs gan to nedarījām, lai izraisītu dzemdības, bet tā nu sanāca un labi ka tā, jo meitiņai bij ļoti aptinusies nabassaite, kas nospieda elpceļus un labi, ka piedzima ātrāk, savādāk pat negribas domāt, kas varēja notikt..tādi nu ir mūsu dakteri, kam tikai naudu raust, bet nedomāt par grūtnieci, kurai pēdējā pārbaudē mazam sirsniņa brīžiem pukstēja un brīžiem apstājās, un tādu mani aizsūtīja mājās, sakot, lai ierodas pēc nedēļas....tādi ārsti ir tikai Siguldā, paldies Dievam citur ar tādiem neesmu saskarusies!

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 22:39

pec pastaigas kartigi izmileties ar savu virinu,bet....visu dari ar meeru.... maigi

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 23:24

Manam deelinam tik loti patika mammas siltajaa puncii,ka neliidzeeja nekas. 2.ned es dariiju visu iespeejamo - stipri siltas vannas,citronu eeshana, sarkanviins, MIILEESHANAAS,logu mazgaashana,(manaa maajaa ir 14,logi), tupshanaas,pastaigas.......
Paarstaigaaju 2,ned,liidz laikam,kad ilgaak gaidiit vairs nedriikst. Tas ir atkariigs no sievietes organisma. Kameer neveidosies vajadziigie hormoni,nekas nenotiks.

zaķīši 2. aug 18:28 teica:
man bija tiesi taspats un tad kad bijam slimnica uz stimuleesanu izraadiijas ka atwerums jau 4 cm un es neko nejutu

lauvinja*** 2. aug 18:32 teica:
man 4cm atverums ir jau kada nedeljas divas / triis!!!  bet man veel jastaiga nedeljas divas!!! ari es nejutu pa kuru laiku atveeraas, bet tas ir pat labi, jo daudzas sievietes mokas 6stundas kamer atveras divi pirksti!!!

Atbildēt komentāram

1. 1
  2. 2
  3. »