seko mums:
  • Rīgā -31 °C
  •  
  • Sestdiena, 4. februāris
  •  
  • Vārda dienas: Daila, Veronika

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Grūtniecība

29. jūl 2010 15:40

Kā nomazgāties 9. mēnesī ar apbintētu kāju?:(

Lūk.Dzemdības pēc pāris nedēļām un atrāvu nagu.To noņēma un sašuva pārrautu cīpslu.Te nu bija gēla nagi- lai nekas nav jādara.
Tagad kliboju, pēc 2 ned., kad jādzemdē, ņems nost plastmasas nagu, ko uzlika, lai es varot paiet, kas būs pēc tam?Kamēr īstais ataugs- vai varēšu paiet?Dzemdībās tak vajag staigāt un staigāt.Un trakākais- kā nomazgāties?Bļodā normāli ietupties grūti, matus mazgāt- domāju arī būs grūti.A ja liktu uz kājas maisus un ietu dušā, viņš nesasūktos tur iekšā?Un no žņauga (nu tikai tika lai maisi turas), nekas slikts nebūs?Ir vēl kādi varianti?

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 29. jūl 2010 15:57
Vai ārsts teica, ka ūdenī nevar to pirkstu likt?
Es domāju - kamēr ataugs, varēs paiet. vienīgi apavus grūti nēsāt, vajadzēs kādas vieglas iešļūcenes, kas to nadziņu nepiespiež.
Ieva Zujāne 29. jūl 2010 16:13 teica:
Paldies!
Nu, iešļūcenēs jau vien staigāju tāpat dēļ tūskas un pa izmēru lielākās.Tagad vēl tā sāp, ka tajā kājā čību nevelku, bet vīra zeķi.Nu, tur tās šuves, vēl tas pieliktais nags un viss apbintēts, jāiet pārsiet pie ģim.ārsta ik pēc 3 dienām.Domāju, ka ūdenī nedrīkst to visu mērkt. Vispār tikko zvanīju Vecmāmiņai, kas teica, ka viņa ir kāju ar maisiņu pati sējusi.Nu jā, nez kā to darīt grūtn.laikā.Bet varbūt ātri vienīgi nomazgāties, lai nesažņaudz pārāk ilgi.

Dace Aldermane 30. jūl 2010 10:30 teica:
nu man bija kas lidzigs tikai, man grieza daļu no naga ārā jo tas bija pamatīgi ieaaudzis un sastrutojis kājas īkšķis. neļāva man iet vannā un vispār to kāju siltā ūdenī neļāva likt jo tad assinsvadi paplašinoties un nu neesot labi, es seju gružu maisu uz kāju un mazgājos 

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūl 2010 16:29
Var meeginaat nogriezt saimnieciibas cimdam pirkstu un uzlikt tikai uz pirksta,ja lielajam pirkstinjam skaade-var meeginaat kaut vai prezervatiivu,jo paredzu ka arii sabinteets vinjsh tev ir! maisinjsh ir pa traku! Es maisinju seeju kad bija lauzta kaaja un taa pat suucaas cauri!!!
Ieva Zujāne 29. jūl 2010 16:45 teica:
Arī variants.
Bet es iedomājos, lai nopērk vīrs jaunus maisus un ap pēdu uzlikt.Domā, arī sūksies cauri?
Paldies!

Vija Slava 29. jūl 2010 20:51 teica:
Ljoti iespeejams ka nesuuksies Kameer nepameeginaasi neuzinaasi Katraa zinjaa izturiibu shajaas peedeejaas gaidiibu nedeeljaas un vieglu,aatru tikshanos ar mazo

Ieva Zujāne 30. jūl 2010 10:40 teica:
Paldies! Jā, vakar nomazgājos, apsēju 2 miskastmaisus, tos, kas savelkami, vienam piesūcās pilns ar ūdeni, otram tik pat kā nē.Zeķe palika gandrīz sausa.
Jā, tiešām ceru, ka būs viegli un ātri, paldies vēlreiz!

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūl 2010 16:31
Pēc dažām dienām jēla vieta apaug ar ādiņu un tad var normāli staigāt.Es šādu nelaimi biju piedzīvojusi ziemā. Izgriezu trubiņu no atbilstoša diametra plastmasas pudeles, ko uzmaukt pirkstā un aizņēmos no mātes divus izmērus lielākus zābakus
Nekādus mākslīgos nagus vai maisiņus man nelika (tas notika vairāk ka pirms 15 gadiem). '

Ieva Zujāne 29. jūl 2010 16:43 teica:
Paldies!Tad, cerams, ka ātri varēšu, pēc tā plastmasa noņemšanas, jo tak jāstaigā kā nekad. Dzemdībās un ar bebsīti.
Par to pudeli, atklāt sakot, neko nesapratu?

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūl 2010 16:57
Ja grūti stāvēt, dušā var ielik ķeblīti, varēsi sēdēt, pirkstiņam būs vieglāk
Ieva Zujāne 29. jūl 2010 16:59 teica:
Aha, paldies!

Atbildēt komentāram

Pievienots 29. jūl 2010 18:23
Man martā šitāda šaize notikās, pa sniegu ar villas zeķi, kam nogriezti pirksti + iešļūcene staigāju (braukāju gan vairāk), zābaku jau dabūju kājā pēc kādām 10 dienām. Pastaigāt tak var, ja nav ciešs apavs jāvelk. Labi, ka tas notika vasarā Es liku kāju uz blakus esošās palodzes, bet pieļauju, ka Tev tāi akrobātiskie triki tagad nav pa spēkam. Varbūt tiešām ņem to ķebli un lliec to kāu virsū, lai neslapinās pirmās dienas, pēc tam jau po
Ieva Zujāne 29. jūl 2010 19:16 teica:
Tas jau laikam taču bij domāts, kur apsēsties.
Manā gad.ir runa par duškabīni.Un jādomā, kā viņu nosegt lai nesaslapinātos.Pagaidām domāju, ka to darīšu tad ar to maisu.

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 2010 10:10
Turpinājums vai nākošais jautājums!
Es īsti nesaprotu, kā tagad ir pēc visiem valsts likumiem?Vai tas ir normāli, ka, piem., Ādažos grūtniecei jāmaksā par vizīti pie ģim.ārsta 1Ls, par kājas pārsiešanu ar nosūtījumu pie ķirurga 3 Ls, nu nav jau nekāda nauda, bet es gribētu izprast to likumu!Vismaz Gaiļezerā, kur man mikroķirurgs ņēma nost nagu un šuva, tur viņi teica, ka nav grūtniecei jāmaksā, un neteica, kā Ādažu poliklīnikā: "Tas nav saistīts ar grūtniecību."Nekas man nav pret to samaksāšanu, vnk gribu zināt kā jābūt šobrīd!Lūdzu, ja kāds zin, atrakstat!
Jautāju, jo man jau sen liekas, ka tur par katru sīkumu (piem. parastu uztriepi grūtniecei) jāmaksā, vai tas ir tāpēc, ka viņiem valsts piešķir maz līdzekļus?Kas notiek?

Atbildēt komentāram