Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!
27. jūl 2010 23:21
Ar draugu esam kopā vairāk kā gadu,vēl kopā nedzīvojam,kaut gan to grasāmies darīt. Attiecībās viss ir normāli, nju salīdzinot ar iepriekšējām 4gadu ilgušām attiecībām, es šis nosauktu par ideālām! Tikai lieta tāda,ka mani nomāc jautājums, vai mans puisis ir vai nav alkoholiķis?... Līdz šim man nav bijusi cieša saskarsme vai dzīvošana ar alkoholiķiem,tādēl arī nesaprotu,ko domāt, ņemot vērā to,ka draugs pirms pāris gadiem esot sācis aizrauties ar alkoholu,kad viņa exdraudzene, bērna māte nepārtraukti pārmeta un neatbalstīja viņu,pats viņš par to atzinās man jau pašā attiecību sākumā un pat manai ģimenei par to izstāstījis,atzinās,ka tolaik pat diendienā esot šņabi dzēris,lai aizmirstos un tagad, pirms gada atklāja,ka aknas sabeigtas,nav līdzekļu,lai tās ārstētu,kaut gan pats gribētu..ir bijušas pāris reizes,kad satiekot viņu,viņš ir piedzēries,taču probēmas tas nav radījis,tikai morāli man izbrīns-kāpēc piedzēries it kā bez iemesla...nākamā dienā parasti dzer tikai alu... pats gan bieži atsaka šņabim,ja piedāvā un man saka,ka alus garšojot,ka to gan,lai negaidot,ka alu nedzeršot nemaz,tā teikt, kādu vakaru pie TV...Gribētu saprast vai tiešām arī man būs jāsaskaras ar alkohola problēmām? Man nav rozā brilles,ka nemaz neredzu to,kas nav,tikai cenōs saprast,lai nepārsteigtos,tādēļ mans viedoklis ir tāds,ka viņš ir agrāk sabeidzis savu orgganismu ar alkohola pārmērīgu lietošanu, gbet vai tagad ir tāds...it kā šķiet, ka nē,bet nezinu...tādēļ vēlos saprast, kur IR TĀ ROBEŽA, KA CILVĒKS IR ALKOHOLIĶIS???