•  
  • Svētdiena, 5. septembris
  •  
  • Vārda dienas: Klaudija, Persijs, Vaida
  •  
  • Čika laiks šodien: 11:31 — 12:45
  •  

Mammam & Tetiem Logo

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Grūtniecība

Pievienot izlasei

Ieteikt draugiem!

Neziņā...ir vai nav iestājusies grutniecība...:(

27. jūl 19:59

Lieta tada ka mana labaka draudzene ir nezina par to vai ir iestajusies grutnieciba...Vina loti velas otru berninu..bet vinai katru menesi ir MR,bet gulot vinai liekas jau ka punci kustas auglis...pec visa spriezot varetu but vinjai jau 8-12nedelas,bet LV pie arstiem cik no vinas sapratu nav bijusi...Krutis ari ir kluvusas jutigas..
tapec pastastiet ka Jums ir bijis kad gaidijat savs mazulisus,vai Jums bija MR.?

Man nebija,tapec nezinu neko par so lietu...

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 27. jūl 20:06

var kau arii buut taa ka vinnai tikai liekaas ka ir staavoklii...jo lloti veelas beerninnu taapeec arii ir taadi simptomi...

Daina Saltuma 30. jūl 18:33 teica:
piekritu !!

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūl 20:37

8-12 nedeeljas ir pietiekams laiks lai aizietu pie aarsta pat anglijaa vai vismaz lai uztaisiitu testu. man liekas stulbums-ljoti veelas beernu, bet pati neiet paarbaudiities, taa vietaa izdomaa auglja lustiibas, jo cik man zinaams, tad auglja kustiibas agraakais var saakt just no 13 nedeeljas.

SaRmīTe Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MūRnIeCe 27. jūl 20:39 teica:
Par augla kustibam es varetu strideties...jo pati esmu dzemdejusi..
Vina ir anglija staigajusi pie arstiem un bernins vinai bija punci,bet velak darba parstadajas un berninu pazaudeja...
Kapec uzreiz izdoma,ka mes varam zinat kas vinai punci ir vai nav..

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūl 20:50

nu bet cik saprotu, tad tagad vinja ir iespeejams staavoklii pa otru reizi jau 8-12 nedeeljas un tiesaam nav iespeeju uztaisiit kaut vai testu? tas, ka tu esi dzemdeejusi ne visai daudz noziimee sajaa situaacijaa, jo biezi vien gruutnieces veeleedamaas aatraak sajust beerninju, par auglja kustiibaa notur dazaadas darbiibas zarnaas. vai arii ljoti daudz paliidz iedomu speeks. es nesaku, ka vinjai nav beerninjs puncii, vienkaarsi saku, ko domaaju.

Ilze Žurgina(bijusi Vainovska) 27. jūl 23:04 teica:
Manai māsai tests neuzrādīja grūtniecību,pēc negatīva testa viņa audzina meitiņu....

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūl 21:05

mana draudzene liidz 5meenesim nezinaaja ka ir staavoklii joo visulaiku bija meenesreizes...taapeec vareetu taa buut

SaRmīTe Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MūRnIeCe 28. jūl 10:27 teica:
Nju jaa,jo manai mammai bija tapat kad bija stavokli ar mazo masu,vinjai visu laiku bija MR,bet tad vinai arsti pateica ka vina ir stavokli jau 6menesus...Tapec ari es nebrinos ja draudzene butu stavokli,jo augla kustibas vinja jut ka pagriezas ta auglis noslid uz citu pusi un ta visu laiku...

linda logina 28. jūl 12:58 teica:
Diez vai divpadsmit nedeeljaas var just ka auglis nosliid uz citu pusi un auglja kustiibas. Asinjoshana var buut gruutnieciibas laikaa kaut vai visus devinjus meeneshus bet normaali tas nav.

Atbildēt komentāram

Pievienots 27. jūl 22:33

bet nu nekā savādāk jau noskaidrot nevar - tests, analīzes vai ārsta apmeklējums. domāju, neviens foruma dalībnieks šo faktu nespēs ne apstiprināt, ne noliegt

Atbildēt komentāram

Pievienots 28. jūl 13:23

8 lidz 12 nedelas nekadas bernina kustibas nevar just,tas bernins ir vienkarsi parak mazins...ka tad tas dazus cm garais un gramus smagais kiparins var tik stipri spirinaties,ka jau jut???asinosana var but,bet tai jabut mazakai ka parastu mr laika...vislabak tomer pateiks arsts,internets nepalidzes...lai veicas!

Atbildēt komentāram

Pievienots 28. jūl 13:55

....bet tas tak ir jocīgi draudzene prasa te padomus pavisam nevajadzīgi,draudzenei ir jāaiziet pie ārsta kas zin kas tur ir varbūt nemaz tas nav saistīts ar grūtniecību.....cilvēki paliek aizvien dīvaināki....

Atbildēt komentāram

Pievienots 28. jūl 14:33

Ja jau tik ļoti grib bērniņu, sen jau būtu testu uztaisījusi vai nodevusi asins analīzes. Es kad gāju nodot asins analīzes (noteikt HCG līmeni asinīs), tās maksāja ap 3-4 Ls. Tas bija pirms gada!! Šīm analīzēm nevajag nekādu ārstu nosūtījumu. Samaksā un uzzini, kāds ir HCG līmenis asinīs un vai ir stāvoklī vai tomēr nē! Analīžu rezultāti bija gatavi nākamajā dienā!!

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 18:03

Kur vispār tādu jautājumu var uzdot? Tas ir pirmais, ka jādodas pie ārsta, kas arī konstatēs kas un kā..

Atbildēt komentāram

Pievienots 30. jūl 18:37

Ko lai saka?-ne visi testiņi pasaka patiesību Es tavai draudzenei ieteiktu notteikti apmeklēt ārstu

SaRmīTe Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MūRnIeCe 30. jūl 18:48 teica:
Draudzene sodien iztaisija testinu un iesam ir stavokli,gaida bebuci...

Atbildēt komentāram

1. 1
  2. 2
  3. »