Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!
27. jūl 19:59
Lieta tada ka mana labaka draudzene ir nezina par to vai ir iestajusies grutnieciba...Vina loti velas otru berninu..bet vinai katru menesi ir MR,bet gulot vinai liekas jau ka punci kustas auglis...pec visa spriezot varetu but vinjai jau 8-12nedelas,bet LV pie arstiem cik no vinas sapratu nav bijusi...Krutis ari ir kluvusas jutigas..
tapec pastastiet ka Jums ir bijis kad gaidijat savs mazulisus,vai Jums bija MR.?
Man nebija,tapec nezinu neko par so lietu...
var kau arii buut taa ka vinnai tikai liekaas ka ir staavoklii...jo lloti veelas beerninnu taapeec arii ir taadi simptomi...
8-12 nedeeljas ir pietiekams laiks lai aizietu pie aarsta pat anglijaa vai vismaz lai uztaisiitu testu. man liekas stulbums-ljoti veelas beernu, bet pati neiet paarbaudiities, taa vietaa izdomaa auglja lustiibas, jo cik man zinaams, tad auglja kustiibas agraakais var saakt just no 13 nedeeljas.
nu bet cik saprotu, tad tagad vinja ir iespeejams staavoklii pa otru reizi jau 8-12 nedeeljas un tiesaam nav iespeeju uztaisiit kaut vai testu? tas, ka tu esi dzemdeejusi ne visai daudz noziimee sajaa situaacijaa, jo biezi vien gruutnieces veeleedamaas aatraak sajust beerninju, par auglja kustiibaa notur dazaadas darbiibas zarnaas. vai arii ljoti daudz paliidz iedomu speeks. es nesaku, ka vinjai nav beerninjs puncii, vienkaarsi saku, ko domaaju.
mana draudzene liidz 5meenesim nezinaaja ka ir staavoklii joo visulaiku bija meenesreizes...taapeec vareetu taa buut
bet nu nekā savādāk jau noskaidrot nevar - tests, analīzes vai ārsta apmeklējums. domāju, neviens foruma dalībnieks šo faktu nespēs ne apstiprināt, ne noliegt ![]()
8 lidz 12 nedelas nekadas bernina kustibas nevar just,tas bernins ir vienkarsi parak mazins...ka tad tas dazus cm garais un gramus smagais kiparins var tik stipri spirinaties,ka jau jut???asinosana var but,bet tai jabut mazakai ka parastu mr laika...vislabak tomer pateiks arsts,internets nepalidzes...lai veicas!![]()
....bet tas tak ir jocīgi draudzene prasa te padomus pavisam nevajadzīgi,draudzenei ir jāaiziet pie ārsta kas zin kas tur ir varbūt nemaz tas nav saistīts ar grūtniecību
.....cilvēki paliek aizvien dīvaināki....
Ja jau tik ļoti grib bērniņu, sen jau būtu testu uztaisījusi vai nodevusi asins analīzes. Es kad gāju nodot asins analīzes (noteikt HCG līmeni asinīs), tās maksāja ap 3-4 Ls. Tas bija pirms gada!! Šīm analīzēm nevajag nekādu ārstu nosūtījumu. Samaksā un uzzini, kāds ir HCG līmenis asinīs un vai ir stāvoklī vai tomēr nē! Analīžu rezultāti bija gatavi nākamajā dienā!!
Kur vispār tādu jautājumu var uzdot? Tas ir pirmais, ka jādodas pie ārsta, kas arī konstatēs kas un kā..
Ko lai saka?-ne visi testiņi pasaka patiesību
Es tavai draudzenei ieteiktu notteikti apmeklēt ārstu