Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!
18. jūl 2010 14:59
Situācija tāda, ka vīrietis bija kopā vairākus gadus ar vienu sievieti, izšķīrās un pēc laika satika mani. Esam un dzīvojam kopā jau ilgi, tomēr ar bijušo viņš uztur puslīdz draudzīgas attiecības. Nav jau tā, ka tiktos un sazvanītos, tomēr lielākā daļa draugu ir kopīgie draugi ar bijušo. Mūsu attiecību sākumā bijusī pēkšņi uzrīkoja pastiprinātu interesi par manu vīrieti, vienu reizi pat uzrīkoja scēnu klausulē, ka neuzaicināja uz koncertu, uz kuru neaizgāju, tas protams lika man sarosīties un lai arī dialogs man ar šo ievieti nav bijis,aattiecības ir saspīlētas-draugu pasakumi, kuros esmu es, neierodas viņa, pasākumi, kuros piedalās viņa, mans mīļotais ir spiests neapmeklēt. Vienreiz jau sanāca mums abām satikties un sajūta nav patīkama-indīgi skatieni un saspīlēta atmosfēra. Tagad domāju-ja reiz manas tagadējās attiecības ir svarīgas, ar šo bijušās sievietes esamību būs jāsamierinās visu laiku? Vienmēr būs sākumā jāuzzina vai uz draugu pasākumiem varam ierasties divatā vai kārtējo reizi vīrietis nevarēs satikt vecos draugus, jo atmosfēra tāpat nebūs tā patīkamākā?
Var jau teikt, lai, neņemu galvā,viņa ir pagātne, tomēr nu sitiet mani nost,tas ir nepatīkami, ka te pie galda sēž bijusī, te mans vīrietis un tur arī es. Situāciju sarežģī arī tas, ka visu draugu sievas ir kā sakūdītas pret mani un mani uzskata par tādu svešķermeni vecajā kompānijā, neskatoties uz to, ka neesam kopā tikai dažus mēnešus un ir skaidri un gaiši likts noprast, ka es neesmu tikai "pagaidu variants". Bijusī ir vecā labā druška visiem, bet es..kaut kāda jauniņā