seko mums:
  • Rīgā -26 °C
  •  
  • Sestdiena, 4. februāris
  •  
  • Vārda dienas: Daila, Veronika

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Slepenās sarunas

18. jūl 2010 14:59

Bijusī&Tagadējā sieviete

Situācija tāda, ka vīrietis bija kopā vairākus gadus ar vienu sievieti, izšķīrās un pēc laika satika mani. Esam un dzīvojam kopā jau ilgi, tomēr ar bijušo viņš uztur puslīdz draudzīgas attiecības. Nav jau tā, ka tiktos un sazvanītos, tomēr lielākā daļa draugu ir kopīgie draugi ar bijušo. Mūsu attiecību sākumā bijusī pēkšņi uzrīkoja pastiprinātu interesi par manu vīrieti, vienu reizi pat uzrīkoja scēnu klausulē, ka neuzaicināja uz koncertu, uz kuru neaizgāju, tas protams lika man sarosīties un lai arī dialogs man ar šo ievieti nav bijis,aattiecības ir saspīlētas-draugu pasakumi, kuros esmu es, neierodas viņa, pasākumi, kuros piedalās viņa, mans mīļotais ir spiests neapmeklēt. Vienreiz jau sanāca mums abām satikties un sajūta nav patīkama-indīgi skatieni un saspīlēta atmosfēra. Tagad domāju-ja reiz manas tagadējās attiecības ir svarīgas, ar šo bijušās sievietes esamību būs jāsamierinās visu laiku? Vienmēr būs sākumā jāuzzina vai uz draugu pasākumiem varam ierasties divatā vai kārtējo reizi vīrietis nevarēs satikt vecos draugus, jo atmosfēra tāpat nebūs tā patīkamākā?
Var jau teikt, lai, neņemu galvā,viņa ir pagātne, tomēr nu sitiet mani nost,tas ir nepatīkami, ka  te pie galda sēž bijusī, te mans vīrietis un tur arī es. Situāciju sarežģī arī tas, ka visu draugu sievas ir  kā sakūdītas pret mani un mani uzskata par tādu svešķermeni vecajā kompānijā, neskatoties uz to, ka neesam kopā tikai dažus mēnešus un ir skaidri un gaiši likts noprast, ka es neesmu tikai "pagaidu variants". Bijusī ir vecā labā druška visiem, bet es..kaut kāda jauniņā

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 18. jūl 2010 15:20
man izklausaas, ka probleemu tu esi izdomaajusi savaa galvaa. man piemeeram nav nemazaako probleemu sadraudzeeties ar mana grauga bijusajaam, ja sanaak tuseet vienaa kompaanijaa. taapat man pat ir bijis, ka ar puisi, ko es izskjiros, saak draudzeeties mana maasa. tur nevajadzeetu buut nekaadaam probleemaam, ja vien jaunaa draudzene pati neienjem galvaa, ka tur veel kaut kas starp vinjiem vareetu buut, vai kaut kaa taa. vai ja vecaa draudzene necensas liist attieciibaas, bet tavaa gadiijumaa izklausaas, ka taa nav. es patiesaam nesaprotu, kur ir probleema. vai tiesaam tavupraat tavam draugam jaatsakaas no vecajiem draugiem vai vabuut tu gribi, lai vinja bijusaa tevis deelj atteiktos no vecajiem draugiem. tev pasai jaasaprot to, ka tu esi jauninjaa un jebkuraa kompaanijaa jaapaiet laikam, lai jauninjo pienjemtu kaa saveejo, pat tad, ja nav nekaadu bijuso kompaanijaa.
Sana 25. jūl 2010 23:52 teica:
nepiekritu sim viedoklim!

Bugis 30. aug 2010 23:00 teica:
Domaaju ka niice ir veel loti nenobriedusi un paaraak jauna lai vispaar saprastu situaacijas nopietniibu.

Atbildēt komentāram

Pievienots 18. jūl 2010 15:28
Tāda doma arī kādreiz bija-samierināties ar viņas esamību un vienkārši pieņemt, bet likās dīvaini, ka līdz ar manis parādīšanos pēkšņi izrāda interesi, pati sāk zvanīt, rakstīt, apvaicāties, kā iet, aicināt uz pasākumiiem un finālā apvainoties, ka viņš viņu neuzaicina uz koncertu un nomest klausuli brīdī, kad uzprasoties ciemos, viņai atbild, ka dzīvoklī esmu arī es. Pēdējā pasākumā centos uzvesties brīvi, nepievērst uzmanību vairākiem nicinošiem skatieniem un neturēties tikai pie sava vīrieša rokas, tādā veidā ļaujot viņam pašam brīvi iet un runāt ar ko vēlas, bet pārsteidza, ka pieaugušas sievietes burtiski griež muguru un cenšas ignorēt. Par laimi vismaz vīriesu kārtās pārstāvji bija labi sarunu biedri un esmu pietiekami komunikabla, lai nesēdētu viena stūrī. Tad rodas jautajums-cik ilgam laikam tad jāpaiet? Draugi paši vairs neaicina viņu uz pasakumiem , kur ir bijusī. Jūtos, kā tāds traucēklis, lai arī neko izdarījusi neesmu un pamazām tas iegajies ka pašsaprotami

Atbildēt komentāram

Pievienots 18. jūl 2010 16:40
man ar ta pat ar draugu, pekshni vinja bijusi saka intereseties par vinju. nelika mieru naktis zvanija. tad saka raxtit ar nakti vai labi uzvedas un vai ara neejot tuset! es biju soka pa tadam sms nun zvaniem. vinjs tik pateica lai es ignorejot to un tik noteica lai to sudu nekustinot saks vairak smirdet. ta nu nelikamies ne zinis un vinja ar vairs netrauce mums. kompanija ar tika nomainita un ja vecos draugus grib satikt uztasa vecu vakaru.

Atbildēt komentāram

Pievienots 18. jūl 2010 22:38
man bija lidzigi. vini bija pazistam jau no pusaudzu vecuma. Bija ilgi kopa. nav verts aizliegt viniem satikties viniem es tur kur ir tavejais. un pie vienas vietas vai tur ir vina vai nav.. uzliec uz vinu miksto. gan jau ar laiku tu vinu pienemsi. saka zvanties jo vinai uzsitas skrobis par to ka vinam esi tu vis vina.. ir dazadi cilvekli citi tevi nepienems a citiem bus vienalga( tas ir pa vina draugiem) .. nepievers uzmanibu vinas esksistencei..! 

Atbildēt komentāram

Pievienots 18. jūl 2010 23:18
Nu,nē...nepievērst uzmanību gan gluži nevarētu...Viņa tomēr kādreiz ir bijusi īpaša-kaut kas vīrietim viņā patika...nav izslēgts-ka viņa spētu vīrieti pavedināt,lai vai cik ļoti viņš mīlētu jauno draudzeni...vīrieši ir diezgan vāji
Un tieši tas fakts,ka viņam tagad ir cita-licis viņai sarosīties-iespējams,ka atjaunojjusies interese par šo vīrieti...centīsies atrast brīdi un iespēju Tev para'dīt,ka viņa joprojām kaut kādā veidā ir svarīga..tāpēc-Turi Visu grožos...Esi stipra

Atbildēt komentāram

Pievienots 20. jūl 2010 11:33
Man ir identiska situācija.Viņa laikam nekad neliksies mierā.Pat tagad, pēc vairākiem gadiem, kad nu vairs nav ko ķert un viņai ir savs breksis, viņa kūda viņu kopējos draugus pret manu nu jau vīru.Viņi nebija precējušies, viņš man teica, ka nekad nav gribējis viņu precēt, bet pat tad, kad mēs bijām jau precējušies, saņēmu tik ļaunas vēstules ar norādēm- ka es nekas neesmu un novēlējumiem, kas mūs sagaidot... Pretīgi.Un arī neejam uz tiem pasākumiem, kur viņa ir.Lai jau viņa draugi demonstrē viņam, ka viņa viņiem ir labāka, svarīgāka draudzene, nekā viņš.Ja viņi ir tik dvēseliski truli cilvēki, ka nespēj saprast, ka man ar to sievieti ir pretīgi uzturēties vienā telpā, kur nu pie viena galda...Tad skumji, ka tādi tukši draugi ir manam vīram.Domāju, ka atsījāsies jau drīz.
Tādas "iedomas galvā" nerodas tāpat vien.Sākumā viņa viņu tvarstīja, kur vien varēja, izmantoja katru sīkumu, lai sazinātos...Tas jau nav tāpat.Tā ir interese un absolūts takta trūkums.Godīgi sakot, man gan ir vairāk līdzjūtības pret sava bijušā drauga tagadējo meiteni.Es ar to vīrieti 6 gadus kopā nodzīvoju, bet apzinos, ka viņa nepie kaa nav vainīga, un es nedrīkstu viņus traucēt un viņiem pa kājām maisīties, jo es gribu, lai viņš ir laimīgs!!Un es zinu, lai cik mīļš man bija tas laiks un viņa draugi, tie ir viņa draugi un es nebāžos visām pudelēm par korķi, kā mana vīra bijusī.Nu skumji, domāju, ka viņa pati daudz zaudē, ka nesāk dzīvot jaunu skaistu dzīvi, bet perās pa pagātni.

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 2010 08:31
Meitenes es domaju ta nav ta ka kadam ir taisniba unj kadam nav cik cilveku tik viedoklu atceraties to! es loti labi saprotu so situaciju un varu pateikt to rikojies ta ka Tev pasai skiet par pareizu, varbut kadu reizi vajag parunaties ar savu virieti  un pateikt ka neiesi uz pasakumu vairs un vinu ari nelaidisi, ta ir Tavu un vina nervu bendesana!  Lidz ar to Tev dzive mazliet saks mainities kad saki izvairities no tas bijusas  patja vina varbut saka  draugs unj ta! bijusair un paliek bijusa, vinai var but ari talaki merki, ta ka tiesam esi stipra un sarga savu virieti!! velu veiksmi!!

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 2010 09:48
mani pašu tieši nav skārusi šāda situācija, bet tāda bija izveidojusies starp maniem draugiem. Pirms kādiem 10 gadiem bijām viens liels draugu pulciņš un tad viens pāris izšķīrās. Bet , protams, mēs draugi bijām tik un tā - gan ar puisi, gan ar meiteni. Un tad viņi iepazinās ar savām otrajām pusītēm. Teikšu godīgi (kā manu draugu draugs) man bija vienalga, kas ir tā meitene vai tas puisis. Lai tikai viens otram patīk un ir laimīgi. Ja viņi paši gribēs (un tā arī notika) viņi "iedzīvosies" mūsu visu draugu kompānijā, ja sēdēs maliņā, tad tā arī ne ar vienu neiedraudzēsies!! Un mums viesiem šobrīd ir ļoti labas attiecības gan ar drauga jauno draudzeni (tagad jau sievu), gan ar draudzenes draugu (tagad jau vīru).

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 2010 11:38
Redzi ir tā. ka tevi vienmēr salīdzinās ar bijušo meiteni! Tāpēc nekādā gadījumā nemēģini viņai līdzināties, jo tas būs sliktākais, kas var būt! Man piemēram arī ir problēmas ar sava bijušā draudzeni, kaut vai es pat neesmu tuvumā, ne sarakstos, ne sazvanos, pilnīgi lieku mierā, bet viņa taisa tāpat kaut kādas stulbas scēnas un pie tām esot es vainīga! Pilnīga bezjēdzība!
Bet tev vienkārši ir jānostājas viņai pretī un acīs jāpasaka viss, ko domā par viņu un viņas izlēcieniem! Tev jānorāda viņas vieta, jo tagad noteicēja esi TU

Atbildēt komentāram

Pievienots 26. jūl 2010 13:10
Tieši tā, parādi tai žagatai kur ir viņas vieta. Skaidri un gaiši acīs pasaki ko Tu par viņas aktivitātēm un izgājieniem domā. Nu es jau negribu kūdīt, taču pilnīgi uzkrītoši Tu tieci izprovicēta uz skandālu...
Es Tevi ļoti labi saprotu. Man ir līdzīga situācija, tik ar divām, viena bijusī un kopīga bērna māte, otra bērnības labākā draudzene. Bērna māte cenšas uzzināt katru soli, ko mans topošais vīriņš dara, agrāk, kontrolēja un zvanīja bieži,žēlojās par savu rūgto dzīvi utt., a es sākumā liku tā, "caur puķēm" nojaust, ka neko vairāk, kā tikai saistība bērnam ar tēvu, nekas cits vairs viņus nevienos, sākumā mani ignorēja, bet, jau pēc laika, kad saprata, ka tie nav tukši vārdi no manis, atkāpās.Mans draugs gan nav sajūsmā, ka es kasos ar viņu, bet nu jau sapratis, ka man ir taisnīga rīcība, ja savādāk neprotas...
 Galvenais jau, lai Tu zini, kāda ir Tava vieta un loma un kāda ir ex-draudzenes... Ar mīļotā labāko bērnības draudzeni vēl joprojām man nav nekādu skaistu attiecību. Tāpat runā kā runājusi par mani to sliktāko, sākumā nesapratu, ko gan esmu viņai nodarījusi, un tikai nesen uzzināju, ka viņai ir kkādas jūtas pret manu puisi ...Ak, jē, kādas scēnas bija, nenāca ciemos ne viena, ne kopā ar draugiem, jo es tur biju... Mans mīļais laimīgs jau nebija par to, ka viņa tā, bet skaidri un gaiši pateica, ka nekādas izvēles nebūs - mīļotā vai draugs, viņam svarīga esmu es un mūsu kopīgā dzīve, pat, ja tādējādi atsījājas draugi...
Neļauj nevienai uzkāpt uz galvas, parādi kas Tu esi un nebaidies pielietot jebkādus līdzekļus, lai savu laimi noturētu!

Atbildēt komentāram

1. 1
  2. 2
  3. »