DELFI

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammamuntetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Ģimenes lietas

7. aug 2012 23:28

Lūdzu iesakiet.:(

Nezinu ar ko lai sāk, bet ir tāda situācija ka nevaru izlemt ko darīt, pati vienkārši netieku ar to viena galā.
Tad nu tā, esmu topošā māmiņa un bērniņš dzims jau pēc mēneša.
Bet dzīvē parādījās negaidīts notikums.
Pirms pāris dienām uzzināju ka mans puisis (bērniņa tēvs) ir meklējis internetā sludinājumus kur sievietes par samaksu piedāvā savus pakalpojumus, izrādījās ka viņš bija rakstījis kādai sievietei un viņam bija plāni tikties, tikmēr kamēr viņš būs koncertā, bet es palikšu mājās.
Protams tas man bija jānoskaidro pašai jo viņš man neko negrasījās teikt.
Tagad pēc tā visa jau pāris dienas galvā ir liela putra un nezinu kā tālāk rīkoties, jo negribu lai bērns aug bez tēva.
Lai gan viņš pēc tam lūdzas, raudāja un solija ka tā vairs nedarīs, bet manuprāt ja darīja vienreiz darīs atkal.

Kā man rīkoties?ko jūs darītu manā vietā?

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots  7. aug 2012 23:36
nu ko tev dariit,neviens priekshaa nepateiks,tas viss tev pashai jaiizlemj,bet...man liekas,ka tas jau ir signaals,taa teikt ne uz to labaako...
tev tikai jaaizveelas,vai veelies chakareet un mociit pati savu dziivi,lai tikai beernam buutu teevs....vai dziivot laimiigi un sastapt viirieti,kas spees miileet juus abus un ruupeeties par tavu beernu kaa saveejo...
taas tikai manas domas...
nezinu jau kaadi jums tur tie apstaaklji...

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 01:47
kā tu to uzzināji?? viņs pats atzinās?
essss 8. aug 2012 11:14 teica:
viņš pats neatzinās.
Caur datora vēsturi atklāju ka kaut kas nav kārtībā.

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 08:57
Tas ir signāls zināmā mērā arī Tev pašai - padomā, kāpēc viņš tā rīkojās? Ko Tu nespēj viņam dot mājās - to vīrs meklē ārpus mājām. Tas , ka esi grūtniece, tas nemaina Tavu seksualitāti - liec viņam sajusties īpaši mīlētām - nečubini visu laiku tikai punci. Saģērbies seksīgi un pavedini, apmierini un pēc tam parunājies - kas par iemesliem bija , ka tā darīja. 
essss 8. aug 2012 11:16 teica:
Tur jau tā lieta ka sex mums ir diez gan bieži.

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 12:38
nja 
pamegini ta ka rakstits ieprieksheja komentara, but vnk labaka, radit to kas jums bij sakuma vai pat vel ko savadaku! pagaidam ieteiktu vrb neko neteikt ka ir zinams par vina saraksti, vnk paveero,,ja tu esi centusies verst juusu attiecibas ko par labu un redzi tam pozitivu rezultatu, tad domajams tas neatkartosies. ja nekas nav uzlabojies, tad megini ar vinju runat, kas par lietu, saki ka juti , ka kas nav kartiba! ja vinjsh bus ieinteresets vel jusu attiecibas, tad taas ir vel glabjamas!  

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 12:59
Sveika ,man tiesi tada pati situacija bij,bet es piemiedzu ar aci bet sekoju tam ,aekoju e-pastam u.t.t ja vel kadu zinu redzesu uzreiz iesu prom.
Un tev bus tik viens bernins ,ar to dzive nebeidzas -es paliku ar 3 berniem un pirms daziem gadiem aprecejos.
Galvenais nelauj lai tevi pazemo.

Ar labu ve;lejumiem Sintija

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 13:27
miiljaa...izdarija vienreiz izdariis velreiz... es sen no taada butu prom...lai saprot ko mulkiibas del ir zaudeejis... neesi naiva...

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 13:45
Teikt ''es sen no tāda būtu prom'' ir ļoti viegli, bet darīt ir daudz grūtāk.. it īpaši tad,kad mīl. Un ja tagad viņiem būs bērniņš,ko kopā radījuši.
Neviens neliedz dot tam cilvēkam vēl vienu iespēju, pārbaudi. Ja tādas lietas atkārtojas,tad laikam ir jāsāk domāt par iešanu prom. Izrunā kartīgi un lai viņš Tev pasaka iemeslu kāpēc to gribēja darīt. Tikai tad šī problēma būs atrisināta.
Veiksmi Tev un Jūsu mazulītim. Viss nokārtosies.

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 13:54
Vsp jau intuitīvi Tev vajadzētu zināt atbildi pašai!
Man būtu bail, ka tik ar kko neapdāvina!

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 14:40
Njaa, nav no taam labaakajaam situaacijaam..Realitaate ir taada, ka vins varbuut jau kaadreiz ir to dariijis, tikai tu to nezini, varbuut vins to nekad vairs nemeeginaas dariit, vai arii vins to dariis tik un taa. Svariigaakais jautaajums ir vai tu speesi dziivot kopaa ar vinu, pielaujot iespeeju ka vins atkal kkad meeginaas ko taadu izdariit. Vai tu veelies buut ar cilveeku, kuram tu nekad vairs nespeesi uzticeeties kaa agraak? Es domaaju, vislabaakais variants tev buutu koncentreeties uz savu beerninu, mekleet atbalstu rados, draugos, jo tev tas noteikti noderees. Tavs draugs, taapat kaa viss shajaa pasaulee nav pilniibaa uzticams. Neiesaku meeginaat vinu kkaa ievilinaat, paaraudzinaat, iekaardinaat, labaak pa to laiku koncentreejies uz savu dziivi, un beernu, un balsties uz cilveekiem kas tieshaam tevi miil. Ja vinam buutu bijis svariigi saglabaat tavu uzticiibu, vins nekad neskrietu mekleet labumus kkur citur, bet vispirms aprunaatos ar tevi, par to kas vinam pietruukst attieciibaas. Cik saprotu tad neesat preceejushies, tad arii tas ir faktors, vinam nav pret teviim nekaads pienaakums, var dariit ko grib. Ja vins buutu gatavs tev gredzenu likt pirkstaa, uznemties atbildiibu, tad vins vairaak apdomaatu ko dara. Lai gan arii tas lielai dalai nav skeerslis apmierinaat savas iegribas.

Atbildēt komentāram

Pievienots  8. aug 2012 15:35
vai nu samierinies-vins tads IR,un ta nebus ne pirma ne pedeja reize,vai pienem lemumu izstastit ka visu zini un velies skirties-Tikai tad tu redzesi vina ISTO DZIVES PLANU....

Atbildēt komentāram

1. 1
  2. 2
  3. »