31. jūl 2012 15:16
Situācija šāda, nesen uzzināju, ka kolēģe sākot strādāt ar mani sākumā bija ar to neapmierināta, jo es viņai nepatiku, tagad tas ir mainījies! Meitenes, kuras nāca praksē pie manis, arī pateica, ka es izskatījos dusmīga un vienvārdsakot arī nepatiku viņām, kas arī iepazīstot mani mainījās...Kad pati sāku strādāt, arī toreizējai kolēģei nepatiku...
Arī labākā draudzene, atzina, ka sākumā esmu viņai šķitusi stulba. Nu tagad jau smieklīgi liekas
bet no otras puses pēdējā laikā to uzzinu pārāk bieži...nu tātad atstāju sliktu pirmo iespaidu un nesaprotu,ko tādu daru
Esmu kāda nu esmu un lieki neuzspēlēju svešu cilvēku klātbūtnē... Bail pat iedomāties - cik vēl cilvēku neesmu iepazinusi, tikai tāpēc,ka jau sākumā viņiem nepatīku vai arī cik daudz tādu, kuriem liekos stulba, jo esmu atstājusi tādu pirmo iespaidu. Un nedomāju šeit stulba = neizglītota, bet nu kopumā 'neforšs' cilvēks...
Tie, kas teikuši, ka sākumā esmu nepatikusi, tagad atzīst,ka esmu jauka, jautra, nu normāla![]()
Vai kādai varbūt ir līdzīga situācija, gan kā tam, kas atstāj sliktu pirmo iespaidu, gan kā tam, kurš ir saticis šādu cilvēku un mainījis domas...ko es daru nepareizi? Neesmu neapmierināta un pietiekami smaidīga...nu kāda esmu-esmu...
Bet pietrūkst kaut kāda padoma
Lai pievienotu komentāru, jāielogojas: