seko mums:
  • Ceturtdiena, 24. maijs
  •  
  • Vārda dienas: Ilvija, Marlēna, Ziedone

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Māja & dārzs

4. feb 10:22

Lūdzu padalieties padomiņā;)

Gribēju uzzināt pieredzi no māmiņām, kas ir stādījušas tomātiņus podiņos uz palodzes
Kādas sēklas labāk pirkt, un kā kopt, lai vismaz kaut kas izaugtu? Vienkārši, aug bērniņš, gribās kaut ko dabīgi izaudzētu, savu, iedot

Šajā sakarā būšu priecīga par jebkādus padomiņus

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots  4. feb 11:31
Tad TEV  jāiegādājas ķirštomātiņu sēklas.Tie ir mazi un paši apputeksnējas.

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 11:37
Sveika, 
Es pirku jau stadinjus tirgu Un audzeju podinos uz palodzes, bet vasara iznesu uz terases. Inaugural mazi kirstomatini Un galvenais daudz bērniem nashkjis un man lielais prieks, jo to darīju pirmo reizi.

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 11:38
Es vienugad izmēģināju tomātiņus Vilma ,saauga labi .Neko īpaši ap viņiem neņēmos ,reizi nedēļā reizē ar laistīšanu palaistīju ar atšķaidītu nātru vircu.Tomātiem galvenais vajag gaismu un siltumu.Ražoja līdz novembrim. 
Sieva I.Z. 5. feb 11:56 teica:
a kurā mēnesī labāk sākt stādīt/sēt?
gribētos izmēģināt gan ķirštomātiņus gan nopirkt jau gatavus tomātu stādiņus un audzēt

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 11:57
nezinu kādus labāk izvēlēties, bet par tomātiem zinu, ka nepatīk uz lapām ūdens,kad laistīsi,pieskati,lai tikai zeme mitra! un vēl tomātiem patīk caurvējš!
tas lai labāk aug,kad būsi izvēlējusies īstos.
es vasarās uz balkona puķu kastēs audzēju zaļumus! dikti gardi!
Sieva I.Z. 5. feb 11:58 teica:
kādus zaļumus audzē?
a kā vispār zaļumi - labi aug telpās audzēti?

Zaiga Fridrihsone 5. feb 12:18 teica:
dilles, baziliku un timiānu. seleriju lapas man negaršo un pētersīļi šogad auga dikti slikti.
ja ir gana gaismas,tad labi aug. Bazilikam patīk dikti silts!​
baziliki ir dažādi-ir gan telpām,gan siltumnīcām. tie telpām ir labāki,jo smalkāki. veikalos var sēklas speciālas nopirkt. Maximās ir arī podiņos jau stādiņi, viņi labi aug mājās,ja neaizmirs apliet šad un tad.
es telpās nē,es vasarā uz balkona. bet man brālis to telplam domāto baziliku audzē uz palodzes! aug kā traks.

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 20:56
Un galvenais arī nelej ar aukstu ūdeni bet gan ar remdenu .Lai izdodas ! 

Atbildēt komentāram