seko mums:
  • Ceturtdiena, 24. maijs
  •  
  • Vārda dienas: Ilvija, Marlēna, Ziedone

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Grūtniecība

4. feb 00:55

Eifelina tabletes

​Sveikas,esmu 36 grūtniecības nedēļa,

Par šo laiku analīzes un sonogrāfijas ir labas tikai svara pieņemos 20 kg. 

Bet lietā tāda kā mana daktere ir uz sl.lapas jau 3 mēnesi

un viņas aizvietotāja izrakstīja Eifelīna tabletes

neko īpaši nepaskaidroja tikai teica lai uzlabot mikrocirkulāciju jo svara ir par daudz
anotācija rakstīts ka šo medikamentu lietošana grūtniecei ir bīstama.

Varbūt kādai no jums ir bijusi tāda pati situācija?
Lūdzu padalieties pieredzē.

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots  4. feb 08:13
Hm, nu es tādas dzēru galīgi ne sakarā ar grūtniecību, kad simptomi bija "trūka elpas" - ja kas - man zāles šo simptomu nemazināja. Ja iespējams, protams, konsultējies vēl ar kādu ārstu. Ja analīzes labas, pati jūties labi un ir tikai svars - nu nez - eifelīns it kā stipras zāles, protams, ja vien ārsts nesaka, ka tās tev nepieciešamas obligāti - ja justos labi - arī šaubītos - vai dzert.

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 09:18
nju man bija 25kg klāt (esmu maza auguma),neko nelika dzert,tikai ieteica,ēst augļus,dārzeņus,zupas un daudz staigāt!
doraa 4. feb 13:30 teica:
man arī bija diezgan daudz kg klāt grūtniecības laikā aptuveni 20kg, bet dzert neko nelika.

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 09:59
arī man uz 36. nedēļām bija līdzīgs svars - ap 18kg, un līdz 41. nedēļai vēl nāca klāt... neko man nelika dzert, neko pat negrasījos dzert... ideāli, ja tu varētu konsultēties ar vēl kādu - sev uzticamu - ārstu.
ja neatrodi, varbūt viedokļa pēc uzzvani vismaz uz  Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001. 

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 11:24
Eifilīns kā preparāts svaru neietekmē pilnīgi nekādi! Grūtnieces svarā pieņemās ļoti dažādi, citai tie ir 7 kg un citai 27 kg. Tas ir ļoti individuāli! Un arī vienai sievietei katra grūtniecība var noritēt pilnīgi savādāk. Ja ir pārāk liels svars, tad vienīgi var domāt par gestācijas cukura diabētu (to tad arī attiecīgi pārbauda). Eifilīnu svaram lietot ir pilnīgi muļķīgi. Tad labāk tiešām nadaudz vairāk pakustēties, biežāk vēdināt telpas (ārā jau šajā aukstumā nepastaigāsi), un neēst pārāk daudz neveselīgos saldumus (tie ļoti uzbaro). Labāk izvēlēties žāvētus augļus, svaigas sulas, u.c., nekā šokolādes un cukurotos dzērienus. Pati esmu mediķis, plus vēl stāvoklī 38.ned. 

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 11:41
Nedzer.... Pilnīgi noteikti nedzer... Un nomaini dakteri. Varu ieteikt savu Dr. Zumante. Super zinoša un izstastis visu ko un kāpēc vajag un ko pilnīgi noteikti nevajag

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 12:55
aizej pie citas dakteres, pakonsulteejies... man liekas, ka nekas tam liidziigs nav jadzers gruutniecei....

Atbildēt komentāram

Pievienots  4. feb 14:57
Es gulēju slimnīca uz saglabāšanu,man špricēja eifelīnu,lai mazinātos asiņošana. Bet nu nezinu vai jau pēdējas grūtn.nedēļās vajadzētu to lietot,īpaši ja rakstīts,ka nedrīkst grūtn.laikā.
Drīzāk sazinies ar savu ginekologu.

Atbildēt komentāram