seko mums:
  • Ceturtdiena, 24. maijs
  •  
  • Vārda dienas: Ilvija, Marlēna, Ziedone

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Mīlestība & sekss

2. feb 17:44

kontracepcija

labdien.padalieties ludzu ar pieredzi,jo nevaru izveleties kontracepcijas metodi proti spirali vai tabletes?ka ir ar spiali?kada ir ta procedura?

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots  2. feb 18:16
es ieteiktu svecītes - vaginālo kontracepciju. Ļoti laba. spirāli vari izvēlēties ja Tev ir Berni. Ja nav tad labāk izvairīties no sis metodes.

Atbildēt komentāram

Pievienots  2. feb 18:26
Spirāle vispār ir ļoti nedroša kā tāda, jo ir pārāk liels procents (5 no 100) ka paliek stāvoklī, otrkārt, daudzi ārsti saka, ka esot kaitīgi veselībai! Pameklē google info, kaut kur bija apraksts par to!

Kontracepciju tabletes vispār ir galīgi garām, jo izjauc dabīgo hormonālo sistēmu sievietei, vēlāk var būt dažādas problēmas. Turklāt, nesen lasīju rakstu, kur viena sieviete teica, cik ļoti slikti bija pēc kontracepciju tablešu lietošanas, ka bija 4 aborti spontānie, un bija dažādas komplikācijas!

Es palasot daudz info, tomēr paliku pie vecajiem labajiem prezervatīvien un vag. svecītēm!
abrakašvabra 2. feb 19:04 teica:
iesaku tev vispār nenodarboties ar šo drausmīgo netīro nodarbi.

Atbildēt komentāram

Pievienots  2. feb 19:29
tabletes

Atbildēt komentāram

Pievienots  2. feb 20:56
 man liekas, ka nehormonaalaa spiraale ir mazaakais no launumiem. informaacijaa, ko es lasiiju, kad pasai vajadzeeja izveeleeties sev piemeerotaako kontracepciju, bija rakstiits, ka spiraale ir 98% drosa. vieniigais, kas ir nepatiikami ar spiraali - meenesreizes ir garaakas un asinosana stipraaka, iipasi pirmajos meenesos, tacu ar laiku tas nedaudz normalizeejas. 
 kaadu briidi pirms spiraales es palietoju hormonaalaas tabletes. man bija gruuti atcereeties taas iedzert katru dienu un man no taam saapeeja galva, kaa arii eest gribeejaas vairaak. 

Atbildēt komentāram

Pievienots  2. feb 22:51
Tikai ne hormonālo kontracepciju,ja vēl nav bērniņu.
10. feb 15:08 teica:
ir bernini, veseli 3

Atbildēt komentāram

Pievienots  3. feb 00:29
Man ir parastaa spiraale jau 13 meenesus,nekaadu probleemu nav bijis,iesaku.

Atbildēt komentāram

Pievienots  3. feb 10:34
Nuvoring- tas ir hormonalais rinkis ko liek maksti, un hormoni strada tikai maksti, tas neiet pa visu asinsriti.

Atbildēt komentāram

Pievienots  3. feb 10:38
spiralei ir risks ka paliksi stavokli! Bet tad bus jatais aborts. es tomer par vaginalo kontracepciju. 5 min pirms akta ievada, darbojas 4h. 
abrakašvabra 3. feb 11:20 teica:
kas tev, mirla, liek domāt, ka tad, ja paliek stāvoklī, obligāti ir jātaisa aborts, m?

reinis puķe 3. feb 11:52 teica:
lielakai daļai ir! Jo procentuāli liels risks ka grutniecība norites ar sarežģijumiem. Bet iespeja iznesat berninju ir.
Nevajag sava varda saukt citrus!

Atbildēt komentāram

Pievienots  3. feb 11:46
Tableteem vispaar neuzticos,passai maajaas ir tablessbeerns,un daudzaam pazinnaam arii ir tablessbeerni! Manaa pazinnu lokaa nav neviena kurss buutu palicis staavoklii ar spiraali,bet internetaa gan esmu taadu lietu lasiijusi.
Tableteem miinuss ka jaadzer katru dienu,apmeeram vienaa laikaa,lai buutu lielaaka iedarbiiba.
Spiraalei pluss,ieliec un aizmirti par kontracepciju uz pieciem gadiem!
Naudas ekonomija arii labu labaa. Un ja liek Mireenu tad arii MR ir stiri mazaakas,taatad nekaadu pakessu un tamponu,tikai biksiissu ielikniissi.
Laura Motejuna 10. feb 15:10 teica:
ja man ari ir 3 gadigs teblesberns

Miarany 23. mar 19:50 teica:
Es dzeru speciāli tabletes nevienādā laikā ,lai pie bērninja tiktu ,,,bet vel nav,,(gaidu)  ,,, bet nu kad virietis man pieradis savu milestibu  ar darbiem ,nedzersu tas vispar ,lai i tas bebis ,tagad tikkai nav tie visi 100 ka bus viis labi....

Atbildēt komentāram

1. 1
  2. 2
  3. »