Nevaru iedomāties kā tas ir,bet jūtu līdzi..

Es ar biju sabaidījusies,man teica,ka mati pēc dzemdībām kritīs ārā uz urrā,jo grūtniecības laikā tie kļuvuši biezāki,veselīgāki un ātri augt sākuši. Es regulāri griezu,reizi divos mēnešos krāsoju un balināju šķipsnas.. Domāju,tiešām,pēc dzemdībām tik sāksies jautrība,bet nekā,jau trīs nedēļas kopš man mazulis uz rokām,bet mati nekrīt aumaļām ārā,labi,ja mazgājot kāds pārītis izkrīt vai ķemmējot,bet tā tik pat skaisti aug un veselīgi izskatās,ka prieks pašai un citiem

..Un lietoju es garnier sampūnu krāsotiem matiem vai šķipsnās balinātiem un tā paša ražojuma balzamu visu grūtniecības laiku un tagad.. Un,kad devos pie friziera,tad ļāvos dārgākām maskām,pabaroju matiņus,ne tikai krāsoju un balināju..
Vbt arī man tā,ka es no paša grūtniecības sākuma (6 ned.) līdz pat šim turpinu dzert grūtnieču kompleksos vitamīnus..
Lai nu kā man būtu,bet Tu cīnies,meklē iespējas un risinājumus,jo sievietes skaistākā rota ir viņas mati. Lai Tev veicas!
''@'' 31. dec 2011 20:51 teica:
nedaudz par aatru priecaajies. parasti mati saak izkrist paaris meenesus peec dzemdiibaam, nevis tikko kaa mazulis piedzimis.
diskusijas autorei - ir taads Alpecin matu kopsanas liidzekli, domaati gan viiriesiem, tacu varbuut ka paliidz.
31. dec 2011 20:57 teica:
Negribu apbēdināt tevi topošā māmiņ,bet tu tiešam par ātru sapriecājies. Man problēmas sākās pāris mēnešus pēc dzemdībām

UZreiz pēc dzemdībām ķermenī ir spēcīgas pārmaiņas un ļoti ātri aug gan mati gan nagi,pēc kāda laika tas atkopjas un ieiet vecajās sliedēs un mana gadījumā pat sliktākāstieši sajā jomā

Topošā māmiņa. 1. jan 2012 14:10 teica:
Lai nu tā būtu - ja kritīs,tad kritīs ārā..Bet es nekad neesmu saskārusies ar tādu problēmu..