DELFI

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammamuntetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Skaistums & veselība

31. dec 2011 11:58

Mani mati...

Sveicinātas Anglijā dzīvojosas māmiņas. Man ir jautājums kas šajā forumā jau ir izskanējis,bet netika piemineta nianse:"Anglijā dzīvojošām māmiņām". Lūk jautājums: Man pēc dzemdībām ļoooooooti krīt ārā mati,uz galvas palikusi trešdaļa matu,man jau tie bija ļoti plāni,varat iedomāties kas ir tagad Zinu ka tas ir normāli,bet kā to apturēt vai vismaz samazināt? Kādus līdzekļus man lietot šeit anglijā,vai varbūt kāda zina pašgatavotu labu masku,kura palīdz matiem turēties galvā. Palīdziet
Paldies

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 31. dec 2011 12:59
varu ieteikt zivju ellu kapsulas!tas gan nepaliidzees momentali,bet ar laiku mati pat atug vieta loti spidiigi!un arii araa ta vairs nekriit! pati kadreiz dzivoju iirijaa,tapeec zinu ka apriekaa var nopirkt un pat leeti!to tev iesaku ka frizieriite!
31. dec 2011 13:02 teica:
Mils paldies

Atbildēt komentāram

Pievienots 31. dec 2011 16:30
Man tieshi tá pati probléma. Izlasíju forumá, ka ljoti labi palídz Fitoval vitamíni. Nezinu, vai pie Jums vinji ir pieejami. Dzeru jau 2 nedelju, bet pagaidám rezultátu neredzu. Zinu, ka ljoti palídz smilsherkshtju elljas maska. Mati paliek smídígi un arí ar laiku ataug. Man arí nav daudz matu uz galvas, bet pusgadu lietoju sho ellju un man atauga tik daudz matu, ka es pat spéju pieaudzét matus. Palúdz, lai káds atved no Latvijas, ja pie Jums tie nav táda lieta.

Atbildēt komentāram

Pievienots 31. dec 2011 20:23
 Nevaru iedomāties kā tas ir,bet jūtu līdzi..

Es ar biju sabaidījusies,man teica,ka mati pēc dzemdībām kritīs ārā uz urrā,jo grūtniecības laikā tie kļuvuši biezāki,veselīgāki un ātri augt sākuši. Es regulāri griezu,reizi divos mēnešos krāsoju un balināju šķipsnas.. Domāju,tiešām,pēc dzemdībām tik sāksies jautrība,bet nekā,jau trīs nedēļas kopš man mazulis uz rokām,bet mati nekrīt aumaļām ārā,labi,ja mazgājot kāds pārītis izkrīt vai ķemmējot,bet tā tik pat skaisti aug un veselīgi izskatās,ka prieks pašai un citiem ..Un lietoju es garnier sampūnu krāsotiem matiem vai šķipsnās balinātiem un tā paša ražojuma balzamu visu grūtniecības laiku un tagad.. Un,kad devos pie friziera,tad ļāvos dārgākām maskām,pabaroju matiņus,ne tikai krāsoju un balināju..
Vbt arī man tā,ka es no paša grūtniecības sākuma (6 ned.) līdz pat šim turpinu dzert grūtnieču kompleksos vitamīnus..

Lai nu kā man būtu,bet Tu cīnies,meklē iespējas un risinājumus,jo sievietes skaistākā rota ir viņas mati. Lai Tev veicas!
''@'' 31. dec 2011 20:51 teica:
nedaudz par aatru priecaajies. parasti mati saak izkrist paaris meenesus peec dzemdiibaam, nevis tikko kaa mazulis piedzimis.
 diskusijas autorei - ir taads Alpecin matu kopsanas liidzekli, domaati gan viiriesiem, tacu varbuut ka paliidz. 

31. dec 2011 20:57 teica:
Negribu apbēdināt tevi topošā māmiņ,bet tu tiešam par ātru sapriecājies. Man problēmas sākās pāris mēnešus pēc dzemdībām UZreiz pēc dzemdībām ķermenī ir spēcīgas pārmaiņas un ļoti ātri aug gan mati gan nagi,pēc kāda laika tas atkopjas un ieiet vecajās sliedēs un mana gadījumā pat sliktākāstieši sajā jomā

Topošā māmiņa. 1. jan 2012 14:10 teica:
 Lai nu tā būtu - ja kritīs,tad kritīs ārā..Bet es nekad neesmu saskārusies ar tādu problēmu..

Atbildēt komentāram

Pievienots 31. dec 2011 23:06
es iesaku vitamiinus no Hollands and barrett vitamiinu veikala- skin hair nails zilaa pudeliitee. nekad nebiju neko tik labu lietojusi. mati man pusgadu apmeeram krita aaraa un nagi nenormaali skjeelaas un luuza, bet tagad mati vairs vispaar nekriit aaraa un nagi ir skaisti rozaa kraasaa, spiid un vispaar neluuzt.

Atbildēt komentāram

Pievienots  1. jan 2012 17:02
iesaku Fitoval - lielisks līdzeklītis, kapsulu veidā... mati pārstāja krist un atauga ezītis pa visu galvu, plus ezītis bija uz pieres, izskatījās smieklīgi, bet tagad bērnam ir gadiņš un man biezi jo biezi mati uz galvas, kaut arī tādi agrāk nebija vispār..
Sāku dzert kā tikko sāka krist (kad b;ernam bija 3 mēn), arī izkrita ļooti daudz, man pat plikumi vietām bija, šausmas kas darījās, tad sāku dzert, pēc nedēļas pārstāja krist un pēc mēneša kūres atauga baigais ezītis

Atbildēt komentāram

Pievienots  1. jan 2012 23:40
Man arii taa pati probleema!

Atbildēt komentāram