seko mums:
  • Ceturtdiena, 24. maijs
  •  
  • Vārda dienas: Ilvija, Marlēna, Ziedone

Ielogojies portālā un sazinies ar citiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem!

Ienāc ar draugiem.lv pasi
(draugiem.lv lietotājvārdu un paroli) draugiem.pase

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Ģimenes lietas

14. jūl 2011 10:58

Kur ceļot Latvijā ar 3 gadniekiem?

​Tuvojas atvaļinājums un ir doma, ka varētu atvaļinājuma laikā nedaudz paceļot kopā ar bērniem pa Latviju. Vienīgā nelaime, ka īsti neizdodas atrast informāciju par aptuveni 3 gadus veciem bērniem piemērotām vietām. 

Tas, ko esmu sameklējis, kas varētu interesēt ir aptuveni šis:

Līču ganības - atrakciju parks ar vilcieniem, helihopteriem, utt.

Dažāda veida dzīvnieku izklaides, tajā skaitā Zoo dārza filiāle Liepājas pusē, dažādi mājas zoo, piemēram
Rakšos (Cēsu puse)
Mini Zoo (Iecavas puse)

Klasiskās dabas takas Tervetē un Līgatnē:

Sabiles leļļu dārzs

Minhauzena atrakciju kuģis un dabas taka mežā

Tā kā puikas mums ir visai tehniski, tad viņus varētu interesēt arī jūrasskolas muzejs ar kuģiem Ainažos

Ugunsdzēsības muzejs Ainažos

Droši vien kādu labu brīdi varētu pavadīt arī Ventspilī esošajās bērnu atrakcijās.

No tepat Rīgā esošajām izklaidēm varētu mēģināt puikas vest uz 
Motormuzeju

Aviomuzeju

Dabas muzejs (tur jau esam bijuši, liekas, ka tā ir vairāk izklaide sliktiem laika apstākļiem, nekā vasarai)

Jautājums  - vai ir vēl kāda 3 gadniekiem piemērota interesanta, atpūtas/izklaides vieta, par kuras eksistenci es vēl nezinu vai kuras eksistenci esmu palaidis garām? Šobrīd reģionam (Kurzeme, Vidzeme, Zemgale, Latgale) pat nav nozīmes.

Pievienot komentāru

Secība:
Ieraksti komentāru

Pievienots 14. jūl 2011 11:22
​Izskatās, ka varētu derēt arī Mežakaķa takas bērniem gan Rīgā, gan Siguldā:

Bērnu parks paredzēts bērniem, kuriem augums vai vecums vēl liedz doties pārējās parka trasēs. Šajās trasēs tiek izmantots speciāls bērniem paredzēts aprīkojums ar viegli attaisāmām drošības karabīnēm. Tas ir vairāk kā atrakcijas sastāvdaļā bērniem, nekā reāla nepieciešamība, jo trases augstums virs zemes ir no 0,5 līdz 1 metram. Trasē vecākiem ir iespēja pavadīt bērnus ejot blakus šķēršļiem un sniedzot nepieciešamo palīdzību un atbalstu.
*Inga Akmentiņa-Smildziņa 14. jūl 2011 22:07 teica:
ja par zoo, tad šī ir lieliska vieta -  (rīgas zoodārza filiāle, riktīgas pastaigas)

Atbildēt komentāram

Pievienots 14. jūl 2011 12:25
oho, lielais paldies par šādu info!
Ingus Rūķis 14. jūl 2011 12:41 teica:
es biju cerējis ne tikai uz "paldies" bet arī uz papildinājumiem

Cik nu vakar vakarā mēģināju sadzīt rokā šādu info - dikti grūti gāja un noteikti esmu daudz ko palaidis garām.

*Inga Akmentiņa-Smildziņa 14. jūl 2011 22:09 teica:
Minhauzena muzeju no sirds iesaku - taka mazajiem nu tā, gan jau baigi aizraujoša nešķitīs, bet kuģis kā atrakciju laukums aizrauj pamatīgi.

Atbildēt komentāram

Pievienots 14. jūl 2011 12:52
Tiešām noderīgs info! Paldies!

Atbildēt komentāram