Labākā dāvana kāzās – laika un enerģijas ietaupītājs jeb iRobot

“Agrāk teju katru nedēļas nogali cītīgi slaucīju putekļus no virsmām, sūcu grīdu un to mazgāju. Nieka TRĪS stundas, kuras šobrīd ir iespējams iztērēt pavisam citādāk, jo mājās ir nonākuši divi iRobot,” stāsta Mammamuntetiem.lv sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Marta Balode.

Šādu dāvanu - divus iRobot - dāvanā saņēmu no saviem darba kolēģiem. Foto: Edgars Pohevičs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Šādu dāvanu - divus iRobot - dāvanā saņēmu no saviem darba kolēģiem." Foto: Edgars Pohevičs

 

Patiešām lieliska dāvana kāzās – divi iRobot, kuri ļoti atvieglo ikdienas tīrīšanas darbus mājās. Vairs nav jāsaņemas izvilkt putekļsūcēju, atliek vien piespiest pogu un iRobot Roomba 681 darbojas mūsu vietā. Tiek sasūktas visas kaķa spalvas, mazie gruži, kas ienesti no ielas ar apaviem un ikdienas putekļi. Ļoti noder arī norobežojošais kubiņš jeb virtuālā siena. Piemēram, ja vēlos, lai robots iztīra virtuvi, bet neiet tālāk koridorā, tad nolieku šo kubiņu un viss ir atrisināts. Tātad nav nekādas vajadzības vērt ciet virtuves durvis un tur iespundēt kaķi, jo viņam tur uz īpaša paaugstinājuma atrodas trauki ar ēdienu.

 

Robotu lietošana liek mobilizēties, mantas netiek noliktas uz grīdas, bet uzreiz novietotas paredzētajās vietās. Mājā nerodas nejaušais ikdienas bardaks. 

 

Otrs robots ir paredzēts mitrajai grīdas kopšanai. iRobot Braava 390 ir divi tīrīšanas režīmi – ikdienas uzslaucīšana un uzmazgāšana. Uzmazgāšana ir nopietnāka un ar mitru mikrošķiedras drānu uzmazgā, bet uzslaucīšanas režīms savāc neredzamos putekļus.

 

Reklāma
Reklāma

Liels pluss ir tas, ka mazgāšanas robots, beidzot darbu, atgriežas tajā pašā vietā, kur tas tika nolikts, darbu uzsākot. Respektīvi, robots nav jāmeklē zem dīvāna.

 

iRobot robotiem esot mājās, redzu, ka putekļi vairs nekrājas tik daudz uz virsmām, jo teju katru otro dienu roboti iztīra grīdas. Tāpat robotu lietošana liek mobilizēties, mantas netiek noliktas uz grīdas, bet uzreiz novietotas paredzētajās vietās. Mājā nerodas nejaušais ikdienas bardaks. 

 

Noteikti, ja meklējat kāzu dāvanu jaunajam pārim, tad viņi par iRobot robotiem būs bezgala priecīgi. Paldies Mammamuntetiem.lv dāmām par lielisko ideju, esat trāpījušas desmitniekā :)