Iznākusi grāmata “Gribu būt tētis”. Saņemama bez maksas!

Mums, Latvijas vecāku organizācijai Mammamuntetiem.lv, bija tas prieks un gods piedalīties grāmatas "Gribu būt tētis" tapšanā. Latvijā ir visai maz īpaši tētiem sarakstītu grāmatu, turklāt šajā iesaistījušies vieni no labākajiem jomas speciālistiem Latvijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmata “Gribu būt tētis” ir paredzēta topošajiem un jaunajiem tētiem, tā izdota Roche Akadēmijas sociālās atbildības projekta „Izglābsim 100 bērnus” ietvaros. Grāmatā stāstīts par topošā tēta veselību, par to, kā grūtniecības laikā mainās māmiņas ķermenis un kā mammas vēderā aug un attīstās bērniņš, par to, kā tētim gatavoties dalībai dzemdībās un daudz citu vērtīgu lietu. 

Pirms neilga laika mūsu organizācija veica pētījumu, lai uzzinātu, ko mūsdienu tēti dara citādāk nekā viņu tēti. Pētījums atklāja, ka jaunie tēti četrreiz biežāk samīļo savus bērnus, pasaka, ka viņi tos mīl. Viņi arī ir spējīgi atvainoties un atzīt savas kļūdas, ja ir kļūdījušies.

Grāmata Gribu būt tētis

Grāmatas atvēršanas svētkos Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa un mūziķis, tētis Jānis Holšteins, kurš grāmatā dalās pieredzē par to, kā ir būt tētim.

Arvien vairāk ir to tētu, kuri nebaidās izrādīt savu maigumu un atļauj emocijas izpaust arī saviem bērniem. Mūsdienu tēti ir citādi, nekā bija viņu tēvi, un, lai turpinātos pozitīvoās pārmaiņas, tētiem ir nepieciešama izglītojoša, uzticama informācija, tieši tāpēc tik ļoti augstu vērtējam ikvienu izdevumu, kas radīts īpaši tētiem.

Jaunie tēti četrreiz biežāk samīļo savus bērnus, pasaka, ka viņi tos mīl. Viņi arī ir spējīgi atvainoties un atzīt savas kļūdas, ja ir kļūdījušies. 

Reklāma
Reklāma

Grāmata "Gribu būt tētis" tiek izdota "Roche Akadēmijas" sociālās atbildības projekta „Izglābsim 100 bērnus” ietvaros. Sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību to bez maksas varēs saņemt visās Latvijas pašvaldībās. Grāmatu iespējams saņemt arī Roche Latvijas birojā, Rīgā, Gunāra Astras ielā 8b un Mammamuntetiem.lv birojā (Rīgā, Brīvības ielā 40) vai, apmeklējot Mammamuntetiem.lv pirmsdzemdību kursus "Gudro sievu skolā".

Grāmatas elektroniskā versija skatāma "Roche" mājas lapā ŠEIT

Atgādinām, ka tēti bez maksas var saņemt arī žurnālu topošajiem un jaunajiem vecākiem "Mammām un Tētiem" (gan dzemdību iestādēs visā Latvijā, gan Mammamuntetiem.lv birojā), tāpat īpaši tētiem vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv ir izdevusi Latvijas autoru dzejas krājumu "Tētis". Minētos izdevumus elektroniski variet lasīt sadaļā Mūsu izdevumi.