Samsung SUHD. Televizors, pie kura viegli pierast

"Kamēr neesi izmēģinājis kaut ko patiešām labu, tu nemaz nezini, kas ir patiesi labs," smejas vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītājas vietniece Audra Šauere pēc lieliskā gudrā televizora Samsung SUHD izmēģināšanas. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Samsung SUHD ir lielisks televizors. Par to vispirms pārliecinājāmies septembra pirmajā pusē, kad Vērmanes dārzā rīkojām Tēva dienas festivālu," stāsta Audra. "Uz mazās skatuves pārraidījām Rīgas mēra Nila Ušakova videosveicienu. Un Samsung SUHD TV bija lielisks palīgs. Tam ir ne tikai brīnišķīga attēla kvalitāte, bet arī skaņa." Arī vēlāk, izmēģinot televizoru mājas apstākļos, skaņas kvalitāte tika īpaši uzteikta - pat var klausīties labu mūziku bez papildus skaņas aparatūras. 

Samsung TV Tēva dienas festivālā

"Mēs neesam no tiem, kas vakaros izklaidējas, skatoties televizoru. Patiesībā, mums jau gadiem mājās tāda nav. Aktuālās filmas skatāmies kino, interesējošos jaunumus Latvijā un pasaulē uzzinām no ziņu portāliem un Latvijas radio1. Dažkārt kādu raidījumu noskatāmies lsm.lv. Un jāatzīst, ka bija ļoti patīkami to visu skatīties uz lielā ekrāna, neizejot no mājas," stāsta Audra. Daudzi viedtelevizoru īpašnieki iecienījuši YouTube vai Netflix - šajās vietnēs saturs pieejams 4K kvalitātē, ko atbalsta arī jaunākais Samsung SUHD TV modelis. Šīs iespējas ļauj skatītājam justies gluži kā kinoteātrī. 

Lai lietotu lielāko daļu televizora gudro funkciju, ir vajadzīgs interneta pieslēgums. To var nodrošināt ar interneta kabeli vai izmantojot integrēto bezvadu Wi-Fi risinājumu. 

Samsung tv

Samsung SUHD TV ražotāji stāsta, ka televizora liekuma konstrukcija ievērojami samazina acu noslogojumu un automātiski pielāgo kontrastu daudz lielākam asuma dziļumam. "Mēs televizoru izmantojām salīdzinoši neilgu laiku, lai viennozīmīgi atbildētu par acu noslogojumu. Taču nenoliedzams ir fakts - attēla asums ir lielisks. Televizori izmantojām, kad vecāki vēlējās padalīties iespaidos par savu pēdējo ceļojumu. Tā vietā, lai saliptu ap mazu datoru, bildes skatījāmies televizorā un baudījām tās kopā ar ceļojuma stāstu," tā Audra. 

Reklāma
Reklāma

Mūsdienās televizori sen vairs nav lielās kastes, kas telpā aizņem milzu vietu. Tie ir plāni un eleganti. Samsung SUHD TV ir skaistas konstrukcijas priekšmets, kas teicami izskatās jebkurā vidē. Elegantā, funkcionālā konstrukcija nodrošina, ka neatkarīgi no tā, vai Samsung SUHD ir ieslēgts vai izslēgts, televizors kļūst par teicamu dzīvojamās telpas papildinājumu. "Man patika, ka televizors nav jāskrūvē pie sienas. Tam ir īpašs statīvs, līdz ar to televizors kļūst mobils priekšmets, ko var novietot pēc vajadzības," vērtē Audra. 

Samsung tv

https://www.youtube.com/embed/wl_hfxxo26k

 

Lasi vairāk par Samsung SUHD TV!