Latvijas pilsētās pieejami bezmaksas treniņi svaigā gaisā. Pievienojies!

Bezmaksas sportošana Latvijā kļūst arvien populārāka. Pateicoties pašvaldību atbalstam, kas rūpējas par savu iedzīvotāju veselību, Rīgā, Jelgavā, Siguldā pilsētnieki šovasar var izkustināt kaulus un savā starpā iepazīties kopīgos treniņos.

Foto no pirmās sporta nodarbības Jelgavā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no pirmās sporta nodarbības Jelgavā.


Ja Tev šī informācija ir paslīdējusi garām, tad ceram, ka noderēs: 

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar biedrību Latvijas Tautas sporta asociācija piedāvā ikvienam interesentam iespēju bez maksas piedalīties nūjošanas nodarbībās.   Līdz pat novembra tiek organizētas nūjošanas nodarbības sertificēta instruktora vadībā. Ar nūjošanas nodarbību grafiku visam gadam var iepazīties Labklājības departamenta mājaslapas www.ld.riga.lv sadaļā Aktualitātes, kā arī zvanot pa bezmaksas informatīvo tālruni 80005055 vai Rīgas Sociālā dienesta informatīvo tālruni 67105048. Katra nodarbība ilgs 1,5 stundu. Lai ikvienam rīdziniekam būtu iespēja piedalīties šajās nodarbībās, ir izveidotas gan rīta, gan vakara grupas.

 

Visas vasaras garumā Mežaparka teritorijā tiek organizēti bezmaksas sporta treniņi, kurus nu jau otro gadu pēc kārtas rīko brīvdabas sporta organizācija “Dabas Sporta Zāle”.  Plašāka informācija par “Dabas Sporta Zāli” UN iknedēļas treniņu grafiku un Mežaparka brīvdabas sporta zāļu atrašanās vietām atrodama “Dabas Sporta Zāles” Facebook lapā, Instagram kontā, kā arī mājas lapā www.dabassportazale.mozello.lv.

 

Tik jāuzvelk sporta tērps un jāatnāk uz norādīto vietu. Būs gan kompānija, gan treneris un pat aprīkojums!

Arī Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde no aprīļa līdz pat oktobrim organizē bezmaksas sporta nodarbības. Sporta nodarbības sertificētu treneru vadībā notiek katru otrdienu līdz pat 25.oktobrim. Aicināts piedalīties ikviens, kas vēlas savu brīvo laiku pavadīt aktivitātēs svaigā gaisā. Notiek skriešanas, veselības soļošanas un nūjošanas, vispārattīstošās fiziskās sagatavotības treniņi,  “Cigun” jeb veselības vingrošana. Dalībnieku vecums ir neierobežots. Nodarbības ir bez maksas. Papildus informācija par sportošanas laikiem www.sigulda.lv, kā arī pašvaldības sociālo tīklu kontos.

Reklāma
Reklāma


Jelgavā aprīlī Pasta salā Jelgavas Sporta servisa centrs atklāja projektu - sporta aktivitāšu cikls "Sporto un esi vesels". Projekta ietvaros līdz oktobrim tiks organizētas septiņas aktivitātes: skriešanas koptreniņi, nūjošanas nodarbības, atklātie krosmintona treniņi un turnīri, vingrošanas nodarbības bērniem un vecākiem, ģimeņu sacensības ar kanoe laivām, sporta aktivitātes bērniem  un norūdīšanās nodarbības, kas sāksies septembrī. Ar nodarbību grafiku var iepazīties šeit
 

Plaša un daudzveidīga veselības veicināšanas programma ir sagatavota jūrmalniekiem. Gan nodarbības vecākiem ar bērniem, gan "Cigun"  vingrošana, gan veselīga uztura lekcijas un joga. Plašāka informācija un nodarbību grafiki atrodami šeit


Aktuālā informācija par sporta aktvitātēm dažādās Latvijas pilsētās pieejama vietnē Aktivadiena.lv

Ja arī jūsu pilsētā ir iespēja sportot bez maksas, padalies ar šo informāciju - raksti komentāru vai arī sūti uz redakcija@mammam.lv  Noderēs arī citiem!