Varbūt reizēm svarīgi kaut ko neiegūt, lai vēlāk saņemtu vairāk...

Katru reizi, kad mēs kaut ko vēlamies, ne vienmēr varam paši izvērtēt, cik tas nesīs mums labumu dzīvē un garīgajā izaugsmē. Un te nu iejaucas Augstākie Spēki. Mums visiem eksistē dzīves plāns dvēseles attīstībai. Mēs, laiku pa laikam, nonākam pie dažāda veida izvēles, arī tas ir dvēseles attīstības plāna ietvaros. Bet ir labi un svētīgi, reizēm, nesaņemt to, ko tik ļoti gribi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Protams, izvērtēt to cilvēks pats var tikai tad, kad paiet laiks un pāriet aizvainojums un vilšanās par pagātnes situāciju. Notikumi ir ritējuši savu gaitu, pārklājušies. Tikai tad, kad ir sasniegts vēlamais rezultāts uz ko mūs veda Augstākie Spēki, mēs saprotam – jā, tā bija vislabāk. Atrodiet laiku un pateicaties par Visuma dāsnumu. Kā tas izpaužas dzīvē?


Kāda jauna sieviete bija iemīlējusies. Visa viņas būtība tiecās pēc mīļotā cilvēka. Domās tika būvēti nākotnes plāni un sapņu pilis. Bet… jaunajam vīrietim ir citi plāni. Viņš pārtrauc attiecības. Tas ir smags periods meitenei. Nodevība un zaudējuma sāpes, pat domas par pašnāvību. Kaut kā salīmēja sevi kopā, pa gabaliņiem. Tikai, laiku pa laikam, domās uzpeldēja jautājums – kāpēc tā notika? Skrēja gadi un viņas dzīvē viss sakārtojās, gan laimīga ģimene, gan bērni un darbs, kas nesa prieku. Tikai dzīvesvieta, vēl arvien, bija tā pati – vecāku dāvana. Kādā brīvdienā, sieviete, viena pati rosījās pa māju. Bērni un vīrs nebija mājās – aizbraukuši pavizināties ar ūdensslēpēm. Te atskan durvju zvans. Nez, kas varētu zvanīt? Viņa atvēra durvis un apjuka – kas tas par svešinieku pie viņas durvīm stāv? Sāka pētīt uzmanīgāk – šķidri, netīri mati, paplika galvas virsma, drēbes jau sen nav mazgātas, alkohola aromāts tāds, ka elpu cērt ciet. Svešā vīrieša smaids atklāj, ka sen zobārsts nav apmeklēts (reti skaista zobu fasāde ), rokā puķu pušķis, kas, nepārprotami, salasīts tepat no vietējās piemājas puķudobes. Un tad, viņa pazina šo vīrieti – tā bija viņas LIELĀ mīlestība. Runāt jau vairs nebija par ko. Viss sen bija beidzies. Tikai tagad viņa saņēma atbildi uz savu jautājumu – kāpēc tā notika? Šis vīrietis nenestu viņai laimi dzīvē, bet deva iespēju īstu laimi novērtēt. Jebkuras attiecības nes kaut kādu mācību. Tāpēc, arī lūgt kaut ko vajag – savam Augstākajam labumam.


Nākamais gadījums. Kādam vīrietim tiek izteikts labs darba piedāvājums. To izkārtoja kāds draugs. Tomēr, kaut kas saiet šķērsām, darbu dabū cits. Strīds ar draugu un draudzības beigas vainago šo situāciju. Viņš vaino visā draugu. Un, atkal, rit laiks. Vīrietis dabū citu darbu, tāda paša profila kompānijā. Viss veicas labi – kompānija aug, vīrietis kāpj pa karjeras kāpnēm. Pienāk krīzes laiks un konkurentu kompānija, tā, kurā savā laikā viņš nedabūja darbu, bankrotē, bet esošā darba vieta, tieši pretēji, paceļas vēl augstāk. Augstākais labums atkal nostrādāja…

Reklāma
Reklāma


Gadās, kad cilvēki skrien aizvērtās durvīs, tikai tādēļ, ka vēlas visu jau tagad. Nesteidzieties – visam savs laiks. Īstajā brīdī visas durvis atveras, nebaidieties mēģināt. Tikai nelauzieties ar varu – gaidītā rezultāta nebūs. Pavērojiet – varbūt neesiet pamanījuši ko ļoti svarīgu sev?...


Autors: Aija Trofimova

Foto: Shutterstock.com