Ar krāsām un otām rokās aicina palīdzēt piecu bērnu māmiņai

Latvijas lepnuma balvas laureāte Inese Fecere ir piecu adoptētu bērnu māmiņa un tieši viņai šobrīd ir nepieciešama palīdzība, lai atjaunotu viņas mājokli. Aicinot cilvēkus palīdzēt, tirdzniecības centrā Spice Home ir atklāta labdarības akcija Mājas sajūta. Ziedojumu vākšana norisināsies visu februāri, sabiedrību kopīgiem spēkiem aicina savākt 23 tūkstošus eiro, lai atjaunotu jaunās ģimenes māju un bērni varētu uzaugt pienācīgos apstākļos. 

Ikvienam pa spēkam ir palīdzēt Latvijas lepnumam Inesei un viņas pieciem bērniem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikvienam pa spēkam ir palīdzēt Latvijas lepnumam Inesei un viņas pieciem bērniem

 

Vēl pirms gada Inese Fecere mitinājās vienistabas dzīvoklī kopā ar četriem no bērnu nama pieņemtiem bērniem. Nu ģimenē pievienojies piektais un ģimene pārcēlusies uz pagaidu trīsistabu dzīvokli. Šobrīd ar Valsts prezidenta kancelejas iniciatīvu un vairāku uzņēmumu atbalstu jaunajai sievietei un viņas bērniem tiek atjaunota māja, taču nepieciešami papildu līdzekļi, lai māju varētu pabeigt. 

Tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce tic, ka sabiedrība kopā paveiks labo darbu: „Pašlaik mums ir grūti iedomāties laimīgu ģimenes dzīvi un priecīgus bērnus bez siltas un mājīgas dzīvesvietas. Vēl grūtāk ir aptvert, ka daudzbērnu ģimenes mitinās saspiestībā vienistabas dzīvoklīšos. Sākot akciju Mājas sajūta, mēs palīdzēsim Inesei iekopt savu jauno mājokli tā, lai bērni varētu augt patīkamā vidē. Tiklīdz māja būs pabeigta, Spice kopā ar nomniekiem palīdzēs iekārtot mājas viesistabu, lai tā atbilstu jaunās ģimenes vajadzībām un vēlmēm.”

Arī ikviens no mums var pielikt roku Ineses Feceres mājas sajūtas radīšanai, visu februāri ziedojot līdzekļus mājas atjaunošanai īpašās ziedojumu kastītēs tirdzniecības kompleksā Spicevai ar labdarības organizācijas Ziedot.lv starpniecību. 

 

Reklāma
Reklāma