Mēs sakām lielu paldies Tēva dienas palīgiem!

Tēva diena '14 ir veiksmīgi noslēgusies un mēs, “Mammām un Tētiem” komanda sakām paldies tiem, kuri mums palīdzēja organizēt un atbalstīja! Bez jums nekādi nebūtu iztikuši!  

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Pats svarīgākais, mūsuprāt, ir pateikt PALDIES par labi paveiktu darbu. Jāatzīst, ka organizējot tik liela mēroga pasākumu, ir grūti 4 cilvēku redakcijas komandai būt visur. Tieši tāpēc visu brīvprātīgo darbu novērtējam dubultā!

 

Paldies sakām: 

Matīsam Reinfeldam, Ievai Āboliņai, Rīgas Valsts vācu ģimnāzijai, uzņēmmam Percziedus.lv, Beātai Lācei, Jānim Bērziņam, Līgai Dūnei, Intai Barkānei, Veltai, Mārtiņam un Jānim Bormaņiem, Dāvim Rudzītim, Ellai Ruicēnai, Andrim Gūtmanim, Ingūnai Gūtmanei, mūsu "Bērnu universitātes" mazajai izpalīdzei Elizabetei, Salvim Petrikam, Dzintaram Bergam, Intai Dimantei-Deimantovičai, Ilonai Sproģei, Irēnai Kondrātei, Ansim Bogustovam, Indrai un Jānim Petrikiem, uzņēmējam Andrim Bergmanim, Agnesei Gabrānei, Ancei un Emīlam Kļaviņiem, Laurai Vanagai, Santai Glušinai, Markam Krontālam un Edgaram Vilcānam.

Reklāma
Reklāma

 

Tāpat lielais paldies no mums medijiem, kas Tēva dienas pasākumam sniedza informatīvo atbalstu - izdevniecībai "Rīgas Viļņi" un portālam Kasjauns.lv, kā arī portāliem Draugiem.lv un Inbox.lv. Paldies arī citiem medijiem, kas stāstīja par un ap Tēva dienu - Latvijas radio 1 "Ģimenes studijai", Latvijas radio 2, Radio Skonto, TV3, LNT, žurnāliem "Mans Mazais" un "Sestdiena".

 

Īpašais pārsteigums katram, kurš pielika savu roku - komplekts no “Very Berry”.

 

Paldies jums saka "Mammām un Tētiem" redakcija - Inga, Audra, Kristīne un Marta.