5 foršas lietas, ko vēl var paspēt izdarīt atvaļinājumā

Vai esi piedzīvojis, ka atvaļinājums galā, bet nekas jēdzīgs nav noticis? Vien apdarīti šādi tādi darbi, kas laika gaitā iekrājušies. Man arī tā ir bijis, tāpēc šajā vasarā centāmies sarūpēt foršus un neaizmirstamus mirkļus! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

1. Brīvdabas koncerts

Pārsteiguma koncertu gaida gan lieli, gan mazi. Un kāds tur brīnums, ja uzstājas cilvēks, kuru ikdienā redzam darām pilnīgi atšķirīgas lietas. Tu taču arī vari saviem mīļajiem atklāt savus slepenos talantus!

 

2. Kafijas pauze

Tas nekas, ka tasītes mazmazītiņas, jo var taču palūgt papildporciju. Un tas nekas, ka garšo pēc ūdens ar pienu un cukuru, jo tādā maisījumā enerģijas vairāk kā tasē espresso. 

 

3. Jauni apvāršņi spēļu pasaulē

Šī atvaļinājuma atklājums - spēle ar nosaukumu "Petanque". Tās noteikumi ir pavisam vienkārši, kurus mēs vienkāršojām vēl vairāk. Jebkurā gadījumā galvenā doma - tavai komandai metāla bumba jāpiemet vistuvāk koka bumbiņai. Aizrāvāmies tik ļoti, ka spēlējām veselu dienu!

Reklāma
Reklāma

 

4. Pārvari sevi!

Tas nozīmē, ka ir jāizdara kas tāds, kas liek pārkāpt sevis nospraustās komforta robežas. Varbūt braukšana ar spēļu auto nav manu baiļu augšgalā, bet augstie karuseļi gan liek adrenalīnam nedaudz palēkāt!

 

5. Peldamies, peldamies, peldamies!

Ja ūdens tomēr šķiet pārāk auksts, iesākumam pietiks ar pabradāšanu un pasēdēšanu uz laipas. Viens gan jāatceras - lai arī šobrīd tā nešķiet, vasara ir īsa. Tāpēc laika, lai sadūšotos īstai peldei, nav daudz!

 

Ārpus saraksta - daudz vaļojamies un jampelējamies kopā ar ģimeni!

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore