Ko iesākt ar neapēstajām Lieldienu olām? Jaunas idejas!

Pēc Lieldienām ne vienā vien mājā rodas jautājums – ko darīt ar neapēstajām olām? 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar sāli un sviestiņu jau apnikušas, ar majonēzi – arī...  Lūk, dažas idejas! 

Gatavo salātus – Puravu salāti ar olu un kukurūzu,

Aknu salātiņi – šos salātus var bagātīgi papildināt ar zaļumiem -– dillēm, lociņiem u.c., kas pašiem vislabāk garšo. Ļoti sātīgi un gardi būs Tunča salāti.  Kartupeļu salātiem ir vairāki trumpji - tie ir daudzveidīgi, sātīgi un garšīgi – Klasiskie kartupeļu salāti.  Saules salātu dominējošā krāsa ir dzeltenā – gluži kā pavasara saule!

 

Pagatavo veselīgos Rīsu salātus ar tomātiem! Katram ir sava rasola gatavošanas recepte, bet pamēģini šo – Rasols (gatavošana pa soļiem).

Kartupeļi, siļķīte un olas – Uzkodasātri un garšīgi!

Reklāma
Reklāma

  Figūrai draudzīgāka salātu recepte ar mazkaloriju majonēzi un krējumu – Siļķīte kažokā.

Dažādas variācijas iespējamas, gatavojot pildītas olas – Pildītas olas, Pildītas olas ar ķilavām.

 

Pievieno savu recepti!

Sagatavojusi Sanita Šteinberga, speciāli mammamuntetiem.lv