Jāiet uz ballīti, bet uz rokas zilums. Radošs risinājums

Es aizraujos ar paukošanu – tā ir mana fiziskā aktivitāte aerobikas vietā. Taču, jā – reižu pa reizei gadās kāds zilums. Nu, ja neesmu bijusi pietiekami veikla bēgšanā no pretinieka. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Tā nu četras dienas pirms ballītes – mammamunteiem.lv Mīlestības vēstuļu lasījumiem – cīniņā ar savu varenāko pretinieku Rihardu iedzīvojos milzīgā zilumā uz rokas. Bet paredzēts, ka pasākumā saku nelielu svētku runu, un iecerētajai kleitai īsas piedurknes...

 

Par manu glābēju pieteicās mīļā grimētāja Baiba Grīna, kas pie mums, Gudro Sievu skolā vada gan grima, gan stila nodarbības. "Jāzīmē ciet!" ierosināja Baiba, kas ir arī starptautisku "body art" konkursu laureāte un strādā populāros TV projektos, piemēram, seriālā "Ugunsgrēks". Baiba man izstāstīja, ka mūsdienās ir speciālas ķermeņa apgleznošanai radītas krāsas, kas nožūst teju tai pašā minūtē, kā uzklātas. 

Inga Akmentiņa-Smildziņa un Maija Meņģelsone, portāls mammamuntetiem.lv.

Kopā ar mammamuntetiem.lv mārketinga direktori Maiju Meņģelsoni, gaidot viesus, bažīgi prātojam - nez, vai manu zilumu, kas koši rotājas uz rokas, pagūsim likvidēt līdz oficiālās daļas sākumam.

Grimētāja un stiliste Baiba Grīna veido hennas zīmējumu Ingai Akmentiņai Smildziņa, portāla mammamuntetiem.lv vadītājai.

Gleznošanas process izvērtās jancīgs – viesi jau plūda straumēm, kad no saviem darbiem atskrēja Baiba Grīna. Piesēdām turpat, svētku vidū, un gleznošana varēja sākties. 

 

Ilze Patmalniece, Inga Akmentiņa-Smildziņa, Pērs, Baiba Grīna, mammamuntetiem.lv četru gadu jubileja.

Reklāma
Reklāma

Konsultantu lomā iejutās frizieris Pērs un tērpu māksliniece Ilze Patmalniece, kas Mīlestības vēstuļu lasījumos rūpējās par telpas iekārtošanu.

 

Ģimenes portāla mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Paldies glābējiem! Vairums viesu pat nenojauta, kas slēpjas zem skaistā zīmējuma uz rokas... :)

 

Inga Akmentiņa-Smildziņa, Gints Grāvelis.

Apgleznotais zilums, es un vakara vadītājs, aktieris Gints Grāvelis.

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja

Foto: Mārtiņš Garais, www.garais.lv