Mammamuntetiem.lv cīnās dambretē

Kamēr pasaulē virmo olimpiskās cīņas gars, mēs, mammamuntetiem.lv, čutiņ ar trīsošu sirdi pieņēmām jauko izaicinājumu uzspēlēt dambreti – simulantspēles maču ar 2011. gada Eiropas ātrspēles vicečempionu un bronzas ieguvēju Pasaules kausā Robertu Misānu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

„Lielos dambretes čempionātos vīrieši ar sievietēm parasti necīnās, tā nav godīga cīņa,” savā uzrunā uz spēli izaicinātajiem medijiem, viltīgi smaidot, teica Latvijas dambretes izlases dalībnieks Roberts Misāns, kurš ikdienā strādā mediju aģentūrās "Carat".

Mēs esam cīņasspara un prieka pilnas. Portāla vadītāja Inga (pirmā no kreisās), mārketinga direktore Maija Meņģelsone un reklāmas projektu vadītāja Ina Leitēna.

Tā nu mammamuntetiem.lv komanda nolēma – spēlēsim trīs sievietes pret vienu čempionu-vīrieti! Un... jā, zaudējām. Toties smējāmies no sirds un baudījām jaunā Andrejsalas bāra „Koya” brīvo gaisotni. Jāpiebilst – dambretes meistars Roberts Misāns vienlaikus cīnījās ar 24 spēlētājiem – Latvijas lielāko mediju pārstāvjiem –, stundas laikā uzvarot visus!

Cītīgu domāju.

Arī Maija neatslābst.

Arī Ina domā. Varbūt mazliet par ko citu, nekā mēs ar Maiju:)

Reklāma
Reklāma

 

Šo jauko pasākumu, kurā ātrspēles paraugspēli demonstrēja pasaules čempioni starptautiskajā dambretē Aleksandrs Georgijevs un Tamāra Tansihuzina, organizēja mediju aģentūras "Carat" un "Vizeum" – lai atbalstītu sava kolēģa Roberta Misāna kaislību pret dambretes spēli. Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv tur īkšķus par Roberta panākumiem II Pasaules Prāta sporta spēlēs, kas no 9. līdz 23. augustam norisināsies Francijas pilsētā Lillē. 

čempions Roberts Misāns man paspiež roku, es padevīgi noliecu galvu.

Arī Maija cienīgi pateicas par spēli.

Roberts (pirmais no kreisās) ar pieveiktajiem viesiem, kam izsniegti godinoši diplomi, pozē kopbildei.


Izcīnījušās un laimīgas atvadāmies no "Carat" jaunā vadītāja Raita Avota un dodamies uz māju pusi.

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja

Foto: Nikola Uksas