Vai var mainīt likteni, nomainot dzīvesvietu?

Ievadā uzziņai:
Relokācija — astroloģijas nozare, kas pēta cilvēka iespējas realizēt dažādus mērķus, atrodot tam vispiemērotāko vietu uz zemeslodes. Tiek aprēķināta jauna dzimšanas karte tai vietai, kurā vēlas dzīvot. Astrologi strīdas, cik ātrā laikā jaunā karte sāk darboties un cik lielā mērā īstā dzimšanas karte paliek dominējošā.

Foto no personīgā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no personīgā arhīva

Astroloģijā arī agrāk bija pazīstamas metodes, ar kurām mēģināja noteikt dažādu valstu, reģionu un tautu piederību tai vai citai zodiaka zīmei. Mēs varam sevi (savu astroloģisko karti) vairāk vai mazāk asociēt ar kādu noteiktu etnosu un labi justies tā apdzīvotajā teritorijā. Daži uzskata: tas liecina, ka esam iepriekšējā dzīvē tur mituši... Mēs varam sevi asociēt ar kādu no stihijām un labi justies teritorijās, kurās šī stihija ir vairāk raksturīga. Piemēram, Latvijā tās būs Ūdens un Zeme, savukārt kalnainās zemēs tās būs Uguns un Gaiss. Taču šoreiz runa nebūs par etnosu un valstu astroloģiju, bet gan par ko citu...

Mēs nevaram, tikai mainot dzīvesvietu, mainīt raksturu, mēs nevaram ar burvju nūjiņu (aviobiļeti) padarīt savu dzīvi vieglāku un labāku VISPĀR.


Cilvēki vienmēr ir ceļojuši un novērojuši, ka dažādās valstīs, dažādās pilsētās ir jutušies dažādi un arī apstākļi viņu karjerai, finansēm, ģimenei, veselībai ir bijuši, ir un būs dažādi. Bieži domājam: „Ja es būtu piedzimis citā vietā (par laiku jau nerunāsim!), tad gan es...”
Mūsdienās, kad brīva pārvietošanās iespējama ikvienam, ļoti aktuāls kļūst jautājums par sev vispiemērotākās dzīvesvietas izvēli. Astroloģijā ir nozare, kas nodarbojas konkrēti ar šo jautājumu izpēti, — relokācija, kas Rietumu pasaulē, sevišķi ASV, ir ļoti pieprasīta.
Mēs piedzimstam ar horoskopu, kurā katrs var ieraudzīt divus vienu otrā ietvertus apļus. Ja pirmā apļa (zodiaka zīmes, aspekti starp planētām) iedarbību nekādi nevar mainīt visā mūža garumā, otro apli (mājas) mainīt varam. Horoskopa mājas astroloģijā atbild par apstākļiem un dzīves jomām, kur pirmajam aplim (iedzimtās/karmiskās rakstura īpašības) jāizpaužas.

No tā izriet svarīga atziņa: mēs nevaram, tikai mainot dzīvesvietu, mainīt raksturu, mēs nevaram ar burvju nūjiņu (aviobiļeti) padarīt savu dzīvi vieglāku un labāku VISPĀR. Taču varam padarīt veiksmīgāku to savas dzīves sfēru, kurā kaut kādu liktenīgu (horoskopā redzamu) iemeslu dēļ vēlamo nevaram iemantot vietā, kurā esam dzimuši. Citiem vārdiem sakot — mēs varam sevi ļoti pietuvināt mērķim, kuru paši izvēlamies par prioritāro.

...ja kādā horoskopa mājā dzimšanas vietā ir problemātika, to var mazināt, pārceļoties uz rietumiem vai austrumiem tik tālu, kamēr traucējošie astroloģiskie faktori vairs netraucē.

 

Vai esat aizdomājušies, kādēļ daudzi nevar atrast sev piemērotu darbu dzimtenē (nerunāju par laimes meklētājiem, kuri ir bijuši un būs vienmēr, — īpaši ar 3., 9., 12. mājas, Merkura, Neptūna un Jupitera akcentu horoskopā)? Kādēļ daudzi nevar atrast dzīvesdraugu dzimtenē? Kādēļ daudzi dodas ārstēties aiz trejdeviņām zemēm un bieži veiksmīgi to arī izdara (cita lieta, kas notiek, kad atgriežas nepareizajā vietā)?

Astroloģiski mēs to skaidrojam šādi: ja kādā horoskopa mājā dzimšanas vietā ir problemātika, to var mazināt, pārceļoties uz rietumiem vai austrumiem tik tālu, kamēr traucējošie astroloģiskie faktori vairs netraucē. Mēs varam pat radīt ideālo (no iespējamiem variantiem) karti tieši šai dzīves sfērai. Ar to nodarbojas astrokartogrāfija.

Visbiežākie jautājumi, kuru dēļ pie astrologa griežas ar relokācijas jautājumiem, ir šādi:
Kurā valstī/pilsētā es varu apprecēties?
Kurā valstī/pilsētā man vislabāk mācīties?
Kurā valstī/pilsētā es varu atrast sev piemērotu darbu?
Kur es varu realizēties karjerā?
Kur man veiksies finansiāli (piemēram, eksportējot produktus)?
Kur es varu sekmīgi sākt biznesu?
Kur es varu izveseļoties?
Kur palielinās iespēja ieņemt un saglabāt bērnu?
Kur es vislabāk varu pavadīt atvaļinājumu?
Kur es varu atrast atbildes uz garīgiem jautājumiem, sastapt savu Skolotāju?
Kā man klāsies vietā, kurp esmu nolēmis doties?

Uz visiem šiem jautājumiem ir iespējams atbildēt. Mēs varam palīdzēt atrast savas laimīgās vietas uz pasaules. Jāatceras, ka jaunam cilvēkam pārcelties vienmēr ir vieglāk nekā vecam. Tas astroloģiski izskaidrojams pavisam vienkārši. Jo vairāk planētu ciklu jūs esat nodzīvojis kādā noteiktā vietā, jo vairāk jūs pazīstat savu horoskopu, jums izveidojušies dziļi nosacījuma refleksi, spēja adaptēties noteiktam ritmam, apstākļiem — viss, ko sauc par pierašanu. Īpaši svarīgi ir tranzīta Saturna un progresīvā Mēness cikls, kuru abu ilgums ir ļoti tuvs — ap 29 gadiem. Vienkāršāk sakot, trīsdesmitgadniekam vai vecākam pārcelties uz dzīvi tālumā ir psiholoģiski un fizioloģiski krietni grūtāk nekā jaunākam cilvēkam.

Astroloģiska aksioma teic: mana dzimšanas stunda, datums, gads un vieta man ir visideālākie

Reklāma
Reklāma

Aklimatizācija pēc pārlidojuma uz citu laika joslu no astroloģiskā viedokļa arī nav nekas cits kā pierašana pie sava jaunā horoskopa...
TAČU jūs, iegūstot, teiksim, iespēju apprecēties, varat zaudēt iespēju strādāt sirdij tīkamu darbu vai tikties ar draugiem utt. Tajā dzīves jomā, kur jums bija kaut kā par maz, tagad būs daudz, bet tur, kur bija daudz, tagad būs maz vai nemaz.
Augstākie spēki ir parūpējušies arī par citām likteņa bēgļu notveršanas metodēm. Daudziem cilvēkiem to sapņu augstākās realizācijas līknes ģeogrāfiski iet caur okeāniem, kalniem vai ļoti nemierīgiem reģioniem. Tas parasti nozīmē, ka būs vien jāsamierinās ar to likteni, kāds ir, vai/un jāmaina raksturs, attieksme pret sevi un dzīvi.

Datorprogrammas ļauj ātri un vizuāli pārskatāmi noteikt jums piemērotāko vietu uz visas planētas, kur verat realizēt savu sapni. Mēs būtiski nevaram ietekmēt likteni, pārvietojoties tikai uz ziemeļiem vai dienvidiem, taču, ja dosimies uz austrumiem vai rietumiem, pārmaiņas būs pat ļoti būtiskas. Vidēji (tas atkarīgs no uzlecošās zīmes) nepieciešams doties no Rīgas uz austrumiem līdz Maskavai vai rietumiem līdz Parīzei. Attālums var būt pietiekams arī mazāks, ja jūsu horoskopā uzlec ātri lecošās zīmes (Ūdensvīrs, Zivis, Auns, Vērsis). Tad viss horoskops (mājas) būs pavirzījies par vienu zodiaka zīmi uz priekšu vai atpakaļ. Ir cilvēku kategorija, kuri dzimtenē jūtas kā trimdā. Pārsvarā tie dzimuši rīta stundās — stundu, divas pēc saules lēkta. Saule viņu horoskopā atrodas 12. (trimdas) mājā. Aizbraucot uz rietumiem, viņi pēkšņi sāk skatīties uz dzīvi kā pamodušies — skaidrām un mirdzošām acīm, jo nu to Saule atrodas horoskopā uz Ascendenta.

Nobeigumā pārdomām — astroloģiska aksioma teic: mana dzimšanas stunda, datums, gads un vieta man ir visideālākie. Mans horoskops man ir visideālākais. Pārbaudījumus, kurus esmu izvēlējies, esmu izvēlējies sev pats. Priekus tāpat...

Autors: Andris Račs, astrologs un piecu bērnu tēvs

Vairāk par pusmūža krīzi un citus rakstu par astroloģiju lasiet:

www.astrologos.lv

.