Ar mizu cepti pildīti kartupeļi

 22. augusts 2009 9:25 Recepte  skatījumi: 6952



Foto: Shutterstock.com


Lielus kartupeļus izcep, pārgriež gareniski uz pusēm un uzmanīgi, lai nesabojātu miziņu, ar tējkaroti izņem daļu mīkstuma. To rūpīgi saspaida vai izberž caur sietu, pievieno mazliet sviesta, sāli, pienu, saldu krējumu vai olu dzeltenumu, masu saputo, liek atpakaļ kartupeļos (viegi, nepiespiežot un virsmu nenolīdzinot). Kartupeļus liek pannā un cep cepeškrāsnī, līdz virsiņa viegli dzeltena.

Sastāvdaļas

1. Lieli kartuleļi
2. Sviests
3. Sāls
4. Piens
5. Salds krējums vai olu dzeltenums


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk