Ābolu marmelāde

 16. novembris 2016 5:00 Recepte  skatījumi: 11798



Foto: Shutterstock.com

Smaržīga marmelāde brokastu pankūkām!


Ābolus nomazgāju, sagriežu ar visu mizu, izņemu serdes, katlā ar biezu dibenu ieleju nedaudz ūdens un ieberu ābolus, un noslēgtu vāru, līdz āboli izjūk. Karstus izrīvēju caur sietu. Ābolu masai pieberu cukuru, pierīvēju citrona un kanēļa miziņu. Masu vāru uz straujas uguns, līdz sāk recēt. Karstu pildu mazās, zemās burciņās un aizvākoju.
Daļu masas var uzliet uz pergamenta papīra un ļaut atdzist, sagriezt rombiņos, apkaltēt, apkaisīt ar cukuru un lietot kā marmelādes konfektes.


Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Kanēlis
2. Āboli
2 kg
3. Cukurs
1 kg
4. Citona miziņa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk