Burkānu sacepums

 19. augusts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 7422



Burkānus vāra sālsūdenī, nomizo un izberž caur sietiņu, pievieno izkausētu sviestu, cukuru, sarīvētu citrona miziņu, olu dzeltenumus un izmaisa. Pēc tam iecilā saputotus olu baltumus, liek ar sviestu ieziestā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, nolīdzina, pārkaisa ar rīvmaizi, pārslaka ar izkausētu sviestu un cepeškrāsnī sacep.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Olas
4 gab
2. Burkāni
1 kg
3. Sāls
4. Sviests
100 g
5. Cukurs
2 tējkarotes
6. Citrona miziņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk