Mācība pieaugušajiem par dzīvesstilu

Uzsākot jaunu mācību gadu, no 2009.gada 1. līdz 5. septembrim septiņos Rīgas muzejos akcijas Mācību nedēļa pieaugušajiem ietvaros ar devīzi Dzīvesstils norisināsies dažādas pieaugušajiem un ģimenēm organizētas aktivitātes.

Foto iesūtījusi Natālija Šapkina.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Natālija Šapkina.

Projekts Mācību nedēļa pieaugušajiem tiek īstenots vairākās Eiropas valstīs un kā jaunu un inovatīvu muzeja aktivitāšu piedāvājums pieaugušajiem kalpo par daudzpusīgu ierosmes avotu strādājošo vecumgrupas pārstāvjiem.

Mācību nedēļa pieaugušajiem , kas ir mācīšanās un zināšanu papildināšana neformālā gaisotnē muzejam netradicionālā darba laikā, šoreiz ir veltīta tēmai Dzīvesstils. Katrai dienai būs sava tēma: trešdien Mode, ceturtdien Bohēma, piektdien Dzīvesstils, sestdien Māksla.
Mācību nedēļa pieaugušajiem sāksies 1. septembrī pulksten 18.00 ar atklāšanas pasākumu Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pirmā stāva vestibilā, kur interesenti tiks iepazīstināti ar pasākuma programmām visos muzejos un lūgti pieteikties uz interesējošām nodarbībām, sarunām un lekcijām. Iespēja pieteikties interesentiem būs arī rakstot uz e-pastu pr@lnmm.lv. Savukārt pulksten 19.00 visi interesenti tiks aicināti pastaigā Pa Rīgas bohēmas takām.
No 2. līdz 4. septembrim muzeji interesentiem piedāvās lekcijas, ekskursijas, diskusijas, sarunas un nodarbības, savukārt, 5.septembrī LNMM interesentus aicinās ne tikai uz sarunām un aktivitātēm mākslinieces Laimas Eglītes personālizstādē, bet arī uz akcijas noslēguma pasākumu 15.00, kura laikā tiks izlozētas arī visu akcijā iesaistīto muzeju sagādātās veicināšanas balvas.

 

Reklāma
Reklāma