Gardās pākšu (sviesta) pupiņas

 17. augusts 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 7094



Foto: mammamuntetiem.lv


Pagatavošana:
Nogriez pākstīm abus galus un liec vārīties karstā sālsūdenī aptuveni 10 minūtes, tad tās nokās.
Apcep (1-2 min.)sviestā ciedru riekstus, pieber tiem nedaudz sāli.
Pārlej siltās pupiņas ar sviestu-riekstu mērcīti! Ņamm!
Pupiņas labi garšos arī kā piedeva gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas

1. Nedaudz sāls
2. Ciedru rieksti
120 g
3. Sviests
120 g
4. Pākšu pupiņas
1 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk