Kazeņu povidla

 16. augusts 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 3976


Nogatavojušās ogas izberž caur smalku sietiņu. Savāra sīrupu, ņemot uz 1 kg ogu 800 g cukura un tik daudz ūdens, cik tas nepieciešams cukura izšķīdināšanai. Izberzto masu, nepārtraukti maisot, vāra 15 minūtes. Pēc tam to sapilda burkās un karsē tvaikā.
 
Recepte no grāmatas: Produktu pārstrāde un konservēšana mājas apstākļos.- R: Avots,1993
 

Sastāvdaļas

1. Ūdens
2. Cukurs
3. Kazenes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk