Ābolu saldā omlete

 13. augusts 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 3739



Ābolus nomizo, iztīra serdes un sagriež šķēlītēs. Uzreiz var likt cepamtraukā, ko var likt cepeškrāsnī. Olas ar krējumu un medu sajauc kopā, lai būtu viendabīga masa un pārlej pāri āboliem, pārkaisa mazliet ar kanēli un liek cepties. Jācep apmēram 30-40 minūtes.

Ābolus var likt biezākā kārtā, tad sanāks vairāk garšīgās omletes, bet tad savukārt vajag arī vairāk olas, krējuma un medus, lai maisījums gandrīz  pārsedz ābolus.

Sastāvdaļas

1. Medus
3 ēdamkarotes
2. Saldais krejums 10%
400 ml
3. Olas
6-7 gb
4. Vidēji lieli āboli(skaabi)
5. Kanēlis


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk