Lečo ar āboliem 2

 13. augusts 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 9791

Lečo ēdams uz maizēm, ar gaļu un vienkārši karotēm. 



Foto: Shutterstock.com


Visu griež nelielos stienīšos, var malt arī caur gaļas mašinu. Sīpolus apcep eļļā, līdz tie ir zeltaini un liek katlā, pievieno pārējos komponentus, sāli, piparus, kas vēlas var likt arī cukuru, pielej 800 gr eļļas un vāra, ļaujot šķidrumam iztvaikot. Tad gatavu lej izkarsētās burkās, aizvāko, glabā pagrabā.

Sastāvdaļas

1. Paprika
1 kg
2. Tomāti
1 kg
3. Burkāni
1 kg
4. Sīpoli
1 kg
5. Ķiploka daiviņas
10 gab
6. Āboli antonovka
6 gab
7. Eļļa
1 l


2 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk