Visus komponentus samaļ. Katliņā uzkarsē eļļu. Pirmos liek sīpolus, lai tie apcepās, tad pievieno pārējo, sāli, piparus vāra uz lēnas uguns, kamēr liekais šķidrums iztvaiko. Šo lečo var uzglabāt arī ziemai, tad tik ilgāk jāpavāra.

Visus komponentus samaļ. Katliņā uzkarsē eļļu. Pirmos liek sīpolus, lai tie apcepās, tad pievieno pārējo, sāli, piparus vāra uz lēnas uguns, kamēr liekais šķidrums iztvaiko. Šo lečo var uzglabāt arī ziemai, tad tik ilgāk jāpavāra.
Sveiki!Zinu, ka šis varbūt nav tas piemērotākais forums, bet mani interesē, kā šeit...
Labdien!Esam diplomu izgatavošanas meklējumos!Gatavojoties bērnu dārza izlaidumam nolēmām...