Sēņu lečo

 13. augusts 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 13276



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Visus komponentus samaļ. Katliņā uzkarsē eļļu. Pirmos liek sīpolus, lai tie apcepās, tad pievieno pārējo, sāli, piparus vāra uz lēnas uguns, kamēr liekais šķidrums iztvaiko. Šo lečo var uzglabāt arī ziemai, tad tik ilgāk jāpavāra.

Sastāvdaļas

1. Tomāti(vidēji)
6 gab
2. Ķiploki
1 galviņa
3. Sīpoli
2 gab
4. Sēnes vārītas
1 kg



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk