Putukrējums ar ceptiem āboliem

 12. augusts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 4083



 

Ābolus nomazgā, izdobj sēklotni, iekaisa cukuru (60 g) un cep cepeškrāsnī (nedrīkst izšķīst), pēc tam atdzesē. Auzu pārslām pieliek cukuru (20 g), apcep, atdzesē. Krējumu saputo ar cukuru (20 g), pievieno auzu pārslas. Ābolus ieliek saldēdiena trauciņos, rotā ar putukrējumu.

Ceptus ābolus var pasniegt ar pienu, vaniļas mērci vai saldējumu.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Salds krējums 35 %
200 g
2. Saldskābi āboli
500 g
3. Auzu pārslas
60 g
4. Cukurs
100 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk