Līgavu sagaida piedzēries frizierītis

„No paša rīta kāzu dienā frizierītis, kurš bija norunāts manis safrizēšanai, bija tik daudz salietojies alkoholu, ka man 30 minūšu laikā bija jāatrod kāds cits... Un tā nav vienīgā dīvainība, ko piedzīvojām savā kāzu dienā”, stāsta Lolita, konkursa Kā es iesūrēju laulības ostā dalībniece.

Foto iesūtījusi Rūta Krogzeme, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Rūta Krogzeme, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Mūsu lielā diena bija 2002. gada 5.oktobrī. Frizūras nebūšanas atrisināju veiksmīgi, un vēlāk, kad ieradāmies baznīcā, viss noritēja gludi — mūs salaulāja un novēlēja laimes un bagātības. Nākamais pieturas punkts pēc plāna bija Vēlēšanu iecirknis. Pie ieejas apsardze nevēlējās ielaist manu jauno vīru iekšā, jo viņš nav Latvijas pilsonis. Tikai pateicoties liecinieku atjautībai, mēs tomēr abi kopā varējām iekļūt Vēlēšanu iecirknī un es veiksmīgi izpildīju savu Pilsones pienākumu.

Kā noteikt jaunās ģimenes bērnu skaitu
Tad sekoja pastaiga, septiņi tilti un viss, kā pienākas. Pastaigas laikā pēc liecinieku vārdiem „noskaidrosim, cik bērnu būs jaunajam pārim” (Cik bērnu būs pirmajai ģimenei, ko satiksim) mēs pagriezāmies un ieraudzījām daudzbērnu tēvu — ar septiņiem brašuļiem!

Kāzu tortē iegāžas vakara vadītāja...
Ar to mūsu pārsteigumi un piedzīvojumi vēl nekādi nevarēja beigties. Mēs laimīgi nokļuvām ballēšanās galamērķī un nu domājām, ka nekas vairs nevar atgadīties....Bet mēs kļūdījāmies, jo tajā brīdī, kad es jau sievas micē kopā ar laimīgo jauno vīru mēģināju nogriezt pirmo tortes gabalu, cauri tortei parādījās vakara vadītājas roka! Dīvainā veidā viņa bija zaudējusi līdzsvaru un mēģināja noturēties... pie mūsu kāzu tortes!
Pirmajā mirklī visi šokēti stāvēja, bet tad attapās un sāka aizgūtnēm smieties. Kad viss bija norimies un vakara vadītāja notīrīta no tortes paliekām, katrs pamielojās ar kūku un atkal turpināja lustēties.

Mēs vēl arvien esam kopā un esam laimīgi. Vakaros, ieslēdzot kāzu video, ir ko atcerēties, lai gan neko no te stāstītā mūsu filmā redzēt nevar. Bet atmiņās par dienu, kurā es kļuvu par sava mīļotā vīrieša sievu, viss ir palicis!

Iesūtījusi: Lolita, konkursa Kā es iesūrēju laulības ostā dalībniece.
 

Reklāma
Reklāma