Rudenīgie salāti

 10. augusts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 7271


Burkānus nomazgājam un sagriežam vai sarīvējam, kā patīk. Tomātus un sīpolus sagriežam. Pirmos sākam apcept uz pannas burkānus, kad tie ir ieguvuši zeltainu nokrāsu liekam katliņā. Tālāk apcepam tomātus un sīpolus, arī tos liekam katliņā pie burkāniem. Pievienojam atlikušo eļļu, sāli, cukuru, kā arī tomātu mērci. Visu kopā sautē vēl kādas 15 - 20 min. Iegūtos salātus karstus pildām burkās. Glabājam vēsā vietā.
Šos salātus var ēst tā pat, vai pievienot vārot zupas.
                 Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
3 ēdam. karote
2. Sāls
2 ēd. kar.
3. Sīpoli
1 kg
4. Burkāni
2 kg
5. Tomātu mērce
1 litrs
6. Tomāti
3 kg
7. Eļļa
1/2 pudele


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk