Cepti banāni ar saldējumu

 09. augusts 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 12513



Banānus nomizo un sagriež gareniski uz pusēm, tad vēl uz pusēm (perpendikulāri). Bagātīgi apber ar vaniļas cukuru no vienas puses, liek sakarsētā sviestā (margar.) un cep, līdz kļūst brūngani zeltains. Apmet uz otru pusi un atkal bagātīgi apkaisa ar van. cukuru. Kad banāni ir kļuvuši no abām pusēm zeltaini, apber ar kanēli. Pasniedz ar saldējumu (mmmm,garšīgi!).

Sastāvdaļas

1. Banāni
5-6 gab
2. Vaniļas cukurs
1 paciņa
3. Margarīns''eve'' vai sviests
50-70 g
4. Kanēlis
mazliet
5. Saldējums(plombīrs vai cits)
500 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk